Kolla våran blogg !



Experience   <3

Lördagkväll - barnvakt

Ja, ikväll blir det att bara vara hemma, eftersom att jag är barnvakt åt lillebrorsan. Och snäll som jag är så ska jag snart kolla på körslaget med honom, hahah ;D



/ Sara

Ett shoppingförbud som råkade brytas

Ja, dagen har spenderats med Viktoria. Film + singstar, haha självklart med ABBA låtar. Tack för kvällen & dagen ! <3


Hmm, ja, mitt shoppingförbud gick ju kanske inte så bra som jag hade hoppats på... Tröjan fick jag faktiskt pengar till av min mormor och morfar så det var inte det som bröt mitt förbud, utan att jag också köpte dom stentvättade leggingsen som jag har velat haft i hundra år ! hahah, men nu ska jag skärpa mig, ingen mer shopping förän den 1 mars ! ;)

/ Sara

Fredag / Lördag

Oj, inget inlägg igår - skärpning !
Det blev iaf bio, the unborn, tror jag filmen hette, tillsammans med Viktoria, Mira och Sandra. Ja, lika kul som alltid att träffa dom tjejerna ! :)<3

Sen blev det övernattning hemma hos Viktoria.
 
bilden är från när vi skulle åka långfärdsskridskor i torsdags, hahha ! ;D


/ Sara

Bästa sommarjobbet !

Ja, jag är iaf glad, MVG i Naturkunskap A och MVG i datakunskap. Kunde ju inte ha blivit så mkt bättre...

Nu har jag iaf pluggat färdigt historian, så får väl provet gå som det går imorgon.


Klart roligaste sommarjobbet ! <3

Torsdag

Hahah, ja, nu har jag också provat långfärdsskridskor. Hahaha, det var det som stod på schemat på idrotten idag, och jag kan säga att jag verkligen var urusel på det. Jag menar, jag har lite smått problem med vanliga skridskor, och dom har var liksom mkt mkt längre ... Jag ramla redan innan jag kom ut på isen, hahhaha, bra Sara !

Plugg hemma hos Viktoria efter skolan, och sen var det träning. Idag bara i en timma.



De här skorna är verkligen min räddare. Utan dom hade jag aldrig klarat av att dansa i 9 - 10 timmar i veckan ! ;)

/ Sara

Onsdag

Ja, det är faktiskt skönt att det inte är någon träning idag, med tanke på att det känns som om jag jämt är på dansstudion. Missförstå mig inte nu, för det är ju grymt kul där ! ;D 
Det var iaf skönt att åka hem för en gångs skull, men snart väntar plugg ...

Ja, i brevlådan idag låg filmen från sommarjobbet "Detta är inte en teater" och ni som var där och såg den vet ju att den var grymt bra ;)  saknar det ! <3



Tisdag

Usch, känns inte riktigt som jag hinner med allt, träningar i nästan 10 timmar/ vecka + plugg, ja ibland har man bara lust att skita i allt, men men, jag är inte en sån som ger upp, utan jag fortsätter att kämpa ;) haha




Ja, trasiga jeans är ju inte fel. Det var iaf det jag hade på mig idag, med en vit tröja och min svarta skinnjacka till. Hur snyggt som helst, enligt mig iaf ;) !

/ Sara



Måndag

Då var det måndag igen, med ännu en ny skolvecka framför sig ... Skönt att vi har temadag imorgon, börjar 10.15 och sen har vi inga vanliga lektioner heller !
Efter skolan drog jag, Emelie och Viktoria direkt till träningen för lite plugg. Sen har träningen tagit upp större delen av kvällen, från kl 17 - 20, sen blev det hem, äta, duscha och sen ännu mer plugg.

Ja, idag var det egentligen meningen att vi skulle köra gruppdisco från kl17-18, men eftersom att vi bara var fyra idag, så körde Emelie och jag lite par då istället, sen blev det teknik mellan 18-19 och sen efter det en timmas pardisco. Och jag är verkligen grymt taggad på par just nu ! :D


bild från Sm när vi stod högst upp på pallen :D

/ Sara


Dans

Dans - något av det bästa som finns ! 


Gammal låt - men man blir så grymt taggad av den !

Experience, jag, Emelie, Viktoria, Johanna, Bella & Emma 


Måste ju bara säga att efter en sån här bra träningsdag så kan jag inte vara annat är GRYMT taggad på tävling !

/ Sara 





Söndag

Ja, igår blev det först att träffa farmor och farfar på marieberg. Och duktig som jag är har jag inte brutit mitt och Viktorias shoppingförbud ... Visst jag har en tröja mer nu, men den köptes inte av egna pengar. Hahah !

Sen vid 7 träffade jag Mira. Riktigt mysigt hade vi det där på Deed. Fina kort blev det också i väntan på bussen, Mira ska skicka dom till mig, så det kanske kommer att dyka upp något riktigt fint kort här om ett tag ;) hahah !

Ja, senare idag ska vi i Experience (ja, vi heter så nu) träffas och ta kort med dom nya kläderna :) Kul, och sen kör vi på med träning, först 1 timma grupp, sen 1 & en halvtimmas avancerad singel med Anna, som enligt mig är den bästa träningen på hela veckan ! :D

/ Sara

.

jaokej, jag skiter faktiskt i pluggandet idag. Hahah, varken orkar eller hinner ..
Nu blir det iaf in till marieberg för att träffa farmor & farfar, hahah så söta! Och sen drar jag in mot stan för att träffa Mira vid 7-tiden. Riktigt trevligt kväll kommer jag att ha iaf, hoppas ni också får det ! :)



Jeansleggings - BikBok
Turkos tubtopp - Vero Moda
Svart cardigan - Gina tricot


/ Sara

Lördag

Ja, vaknade ganska sent idag, men det är ju bl.a. det som är så skönt med helg.
Idag blir det nog lite historiaplugg tyvärr, lite segt på en lördag men eftersom att det är så många träningar i veckan så måste jag göra lite nu...

Senare blir det nog att träffa Mira. <3

/ Sara 

Jackan

JAG ÄLSKAR DEN !
Ja, det räcker för att beskriva vad jag tycker om min nya jacka ;)




Dagens ...

Dagens låt - Pokerface
Dagens fokus - Min & Miras inlevelse under filmen vi såg på svenskan, ja den är svårslagen ;)
Dagens ilska - På mamma som säger att jag troligtvis måste betala BÅDE klippning och färging själv -.-
Dagens mening - " Oh, jag ser att du Roger också har hakat på trenden med mittbena " HAHAH
Dagens frisyr - Utsläppt, "luggen" uppsatt, mittbena
Dagens klädsel :



Ljusa jeans - Vero Moda
Vitt linne - Gina tricot
Vit långärmad tröja - BikBok
Guldig väska - Bianco

/ Sara

Fredag

Riktigt skönt med fredag, men det är jag nog inte ensam om att tycka.
Efter skolan köpte jag ÄNTLIGEN  en skinnjacka, yeah I love it ! :) Bild på den kommer senare, för nu ska jag snart iväg till idrottshallen här i Vintrosa tillsammans med Emelie, för att lära ut dans till barn ;) hahah

/ Sara

dagens mening !



" If you don´t get it slå upp det in un lexikon förfan :O "

HAHAH, Malin du är för skön alltså ! ;) hahah <33

God damn you´re beautiful

Grymt bra låt !


i want to get away ..

Hahah, ja, just den meningen " I want to get away" har satt sig fast i min hjärna, eftersom att det var i princip det ända som Adde sa på matten idag. Hmm, något irriterande ! ;)

Dagen började inte på topp, försov mig och vaknade när bussen som jag skulle med gick .. Hmm, så det blev att skynda sig för att hinna med en buss som gick 40 minuter senare. Så en halvtimme senare än vad jag skulle, sprang jag in i samhällskunskapssalen. Yeah, bra gjort !

Efter skolan drog jag och Viktoria hem till henne. Hahha, men hon glömde bort tiden till träningen en aning, men det fattade ju inte jag, jag trodde hon satt där med full kontroll framför datorn ... Typ 10 minuter innan träningen ska börja så säger jag - du vet väl att dansen börjar halv ..?  Haha, ja då blev det fart på Vickan ! ;D



Hahah, ja, inte för att den är bra men den har liksom fastnat så att säga ...


/ Sara 

Nelly.com

Sitter här och kollar runt lite på nelly.com , och har verkligen insett hur gärna jag vill ha sånna här byxor !


Onsdag

Ja, skolan flöt på, historia, spanska och matte var fort avklarat. Och jag är nästan stolt över mig själv med tanke på hur ovanligt koncentrerad jag var på matten idag, hahah !

Aja, efter skolan drog jag till deed med Julia. Fika och plugg, som blir mycket roligare om man är två än om man ska sitta själv. <3



Hmm, känner att jag hat haft den här bilden nu några gånger, men tänkte precis fråga Julia om hon hade någon annan att skicka, men ko mpå att hon har träning nu så ;)

/ Sara

Onsdag

Ojoj, idag var jag ovanligt snabb, bussen går inte föräns om 20 minuter, bra Sara !


Body - Gina tricot
svart cardigan - Gina tricot
midjejeans - Gina tricot

Oj, väldigt stor variation vart jag har köpt mina kläder ... hahah 

/ Sara 

Träning & kvällsplugg

Ja, riktigt skönt med träning idag, eftersom att det inte var någon igår...
Däremot går gruppen lite trögt framåt, idag var det bara hälften av oss där, menmen, på söndag börjar hårdträningarna ! :)
Hiphopen gick faktiskt riktigt bra! Och nu kom jag på en sak jag skulle göra, enligt Vickan, hahahha ;)

Hmm, fick också reda på att vi tills imorgon hade 11 historierfrågor om den ryska revolutionen att göra, så det var bara att sätta sig med dom nu efter dansen.



Tur att historia inte är så svårt, så frågorna var avklarade hyffsat fort !

Har också kommit på att jag inte riktigt vet om jag hinner med allt just nu ... Träningar hela tiden känns det som, visst det är kul, men man vill ju hinna med annat också, menmen, det där löser sig alltid, det har ju gjort det hitills i hela mitt liv, och även om jag tränar mer än någonsin (jag tror att jag & Vickan räknade det till 8 o en halvtimme per vecka ..) så klarar jag minsann det här ! :)

Nu blir det snart sängen, sovmorgon imorgon till halv 11 - otroligt skönt !


/ Sara

Experience

Som sagt behövs det verkligen träning nu med gruppen. Synd bara att vi inte har varit alla på hur länge som helst känns det som. Förra veckan var Johanna borta, i söndags var Bella borta och idag är både Emma och Emelie borta ...
Aja, jag är iaf grymt taggad på tävling med gruppen, eftersom att vi snart har något som kommer att bli världens bästa dans ;)


/ Sara

Tisdag

Hmm, ja, seg dag ! Menmen det är inte så mkt annat att göra när ens huvud tar död på en. Så det blev ingen skola idag för mig. Lite halvkonstigt bara att både Emelie och jag har ont i huvudet samma dag, och vi som aldrig brukar ha det annars. Menmen, det blir iaf att åka in till dansen ikväll. Vi måste verkligen träna med gruppen nu ! :) 

/ Sara 

Januari- segaste månaden

Ikväll har jag verkligen sagt att jag ska sova hyffsat tidigt, och idag ska jag hålla det också ! Jag kan ju erkänna att det brukar gå sisådär när jag säger så ...





Usch, vad segt januari går alltså, det är verkligen en månad som aldrig verka vilja ta slut ...
Jag längtar iaf tills jag blir 18, för då ska Elin och jag dra utomlands, right ;)?

/ Sara


Ingen dans

Lite segt att det inte blev någon träning alls idag. Eftersom att det typ inte finns någon värme i lokalerna + att det luktade riktigt starkt och äckligt, så blev allt inställt idag. Det jobbiga var bara det att Emelie och jag åkte till dansstudion, satt där ganska länge innan dom sa till att allt var inställt ...




Hahaha, alltså, jag vet att min humor kanske är sämst, hahhaha, men jag skrattar verkligen ihjäl mig när jag ser det här! Eller ja, ni kan ju börja kolla vid 2.30 för det är då det extremt roliga kommer ! hahahaha
Ja, alltså, efetrsom att det har varit prat om att det var så många i juryn i "Sjärnor på is" så gjorde "Fredag hela veckan" en parodi på det ... hahahahahah, för bra !


/ Sara

Måndag - back to school !

Ja, måndag idag igen. Segt men sant.
Lunch redan nu vid 10, helt sjukt tidigt ...

Efter skolan blir det först sömmerskan, för att prova parkläderna. jag har faktisk ingen aning om hur långt hon har kommit med dom, så det blir ju kul :)
Träning i tre timmar sen ikväll väntar också, men uppdaterar efter !

/ Sara

Söndag

Redan söndag, helgerna går jämt alldeles för fort. 
Idag blir det tyvärr en del plugg, en bokrecension i engelskan ska in imorgon och jag har inte ens börjat på den än .. 
Jaja, sen ikväll är det iaf träning som gäller ! Först extraträning med gruppen (det behövs verkligen !) och sen avancerad disco med Anna :D



/ Sara 

Shoppingförbud

Hmm, jag vet inte hur det här ska gå, men jag och Viktoria har sagt att vi inte får köpa några kläder förän den 1 mars ... herreguud, det är ju evigheter tills dess ! Menmen, det finns faktiskt en tanke bakom våran lite smått knasiga tanke ... - Mer pengar till Spanien ! ;) hahah <3



Det här var verkligen grymt fint ! Guud, är redan sugen på att shoppa ...


/ Sara

Först Viktoria, sen Elin !

Ja, sov som sagt hos Viktoria igår tills idag. En riktig myskväll blev det, med tacos, Let´s dance och en MASSA singstar ! ;) Fast dålig som jag är, så förlorade jag alla låtar vi körde, förutom en, hahahah, braaaa !

Åkte från Viktoria vid 2, tog bussen upp på stan och träffade Elin. Sen drog vi hem till mig för att kolla på Mamma mia. Så grymt bra ! Lite guitar hero och singstar hann vi också med.

Tack tjejer, ni är guld ! <3

/ Sara

Lördag

Hmm, ja även om jag och Vickan inte la oss speciellt sent inatt så vaknade vi ändå runt halv 12 ... Skönt, för jag var verkligen hur trött som helst. Så vi har bara tagit det lugnt nu, och snart ska jag gå till bussen. Då blir det att träffa Elin vid resecentrum för att sedan ta en buss hem till mig. Hon har ju inte sett "Mamma mia" än, så jag har mer eller mindre tvingat henne till det ;) hahahha !

Uppdaterar ikväll !


/ Sara

En dans på rosor ?


hahah, ja, vad ska man säga ?! Vad har Vickan och jag gett  oss in på egentligen ... På spanskan idag började våran lärare att prata med oss som ska resa till Spanien, då vi ska bo en vecka hos en familj. Hon berättade att vi helst skulle visa upp något dagen innan vi åker hem därifrån, alltså det ska typ anordnas någon typ av uppvisning, enligt våran lärare iaf... De flesta sa att de skulle spela något instrument, men ja, Vickan och jag satt där och såg ut som två frågetecken ... Vi kan ju liksom inte spela något ?! Hahaha, och sjunga vill vi verkligen inte göra ! Hmmm, så vad säger vi ? Jo, att vi kan dansa när Parmida spelar piano ! Yeah, great ! Heja oss liksom !

Ja, det här lär ju inte bli någon dans på rosor..

Fredag

Äntligen helg !
Lika skönt varje vecka.
Nu kan vi också lägga redovisningen om "Hållbart entreprenörskap" bakom oss, vilket är hur skönt som helst, äntigen är det projektet över !
Snart drar jag hem till Viktoria. Hemmakväll blir det ikväll, med tacos, godis Let´s dance och en massa annat. <3



Dålig bild, jag vet, men tog den i all hast imorse ...

Mörkblå tröja med knappar - Gina tricot
Gråa chinos- Cubus


/ Sara

Naglar ...

Hmm, jag har sagt flera dagar i rad nu att jag ska måla om mina naglar ... 
Men har jag gjort det ?
Nej.

Så idag kände jag att jag verkligen var tvungen att göra ngt åt mina naglar, men upptäckte då att nagellacksbortagningsmedlet (oj, världens längsta ord !) var slut.
Suck !
Menmen, det var bara att be pappa skjutsa ner mig till affären, och med mig hem följde också ett nummer av Veckorevyn.. Hmm, ja, jag är väl egentligen inget fan av Veckorevyn, utan köper det lite då och då, självklart när jag är med mamma eller pappa och handlar - för annars måste jag ju betala den själv !  Hahah, man får inte vara dum inte ;)



Ja, färdigmålade nu, det fick bli guldfärgat (y)

/ Sara

Torsdag

Ja, så var också torsdagen - skolveckans längsta dag, avklarad. Riktigt skönt !
Det är också skönt att äntligen ha gjort diskussionen på engelskan om böckerna som man hade läst. Ja, engelska är verkligen inte mitt starkaste ämne, det beror säkert på att jag tycker att det är skittråkigt, som i sin tur leder tillbaka till att jag inte är så bra i ämnet ... Haha, ja en ond cirkel med andra ord !




Hur fina är inte dom här kläderna ? Jo, grymt grymt snygga. Hmm, jag har, som alltid i slutet av månaden, slut på pengar så just nu blir det ingen shopping, men man kan ju alltid få drömma lite ;) hahah

/ Sara

jacka

Jag vill ha ny jacka !
Ge mig den här tack ...


.

Hmm, ja ibland kan det vara bra att ha en lillasyster som är aningen bättre på att fixa med hår och så ... Så imorgon blir det sånna här flätor för min del !



/ Sara

Onsdag

Snacka om att det var skönt att börja halv 11 idag. + att vi bara hade tre lektioner, historia, spanska och matte, så allt flöt på fort och bra !
Nu däremot blir det plugg. Mindre kul, men har inget val. Uppdaterar senare !

/ Sara 

Sex and the city

Ojoj vilken skön dag vi alla i Sp1d har framför oss imorgon. Börjar halv 11, har tre lektioner och slutar sen vid halv 3. Och det bästa är att det kommer att vara så varje onsdag !
Så ikväll ska jag nog ta och kika på Sex and the city, som jag typ inte har gjort sen i somras, eftersom att jag kan gå upp betydligt senare imorgon !





/ Sara

Gruppkläderna !

YEEES ! Nu är gruppkläderna klara ! Eller än så länge bara mina, Emelies och Viktorias, men dom andra får sina på torsdag eller ngt sånt :)
Hur bra kommer inte det här att bli, med nya kläder och en ny, förbättrad dans ? JO HUR BRA SOM HELST ! :D
Jag & Emelie fick vara modeller, medan Viktoria var fotograf ...
Emelie till höger, jag till vänster





/ Sara

Dålig uppdatering ...

Oj, dålig uppdatering ! Men det har varit mkt med träningar just nu...

Skola först idag då, och det rullade på som alltid. Och det är så mkt skönare med schemat nu alltså ! :D
Efter skolan blev det 3 timmars träning, först en timma grupp, sen en timma teknik o sen 1 timma par :) Riktigt roligt, men såklart jobbigt också. Men men det är sjukt skönt att komma igång igen !

Nu blire duschen sen sängen, för jag ska upp så grymt tidigt imorgon ! :/


/ Sara

Söndag

Ja, hur skönt som helst att inte behöva ha en klocka som väckte en imorse. Gick upp vid halv 12. Däremot har jag inte hunnit med så mkt än idag...Tyvärr blir det en del plugg nu, bl.a. engelska, eftersom att vi ska diskutera boken vi har läst imorgon ... Engelska som jag för övrigt hatar !

Jaja, ikväll börjar iaf dansen. Hur skönt som helst ! :D + att Annas disco är den roligaste träningen på hela veckan, så det blir toppen ! :)



/ Sara

Guld !

Jamen gud, Mira gjorde verkligen min kväll ! Hahah, för bra alltså :D<3
Först blev det en sväng till Bara Vara, och sen drog vi vidare till Deed. Några vänder fram och tillbaka på stan hann vi också med. Hahah, jag behöver inte ens nämna att vi är bäst ! <3




/ Sara

Fika med Mira

Ja, nu har jag iaf lite mer planer än tidigare, som sagt, dom dyker liksom upp under dagen ;) Det blir att åka in till stan för att fika med Mira. Det är som vanligt alltid lika kul att träffa den tjejen alltså ! :) <3

Uppdaterar senare !


/ Sara

Kläderna klara på tisdag (y)

Grymt snygga kommer våra nya gruppkläder att bli alltså ! :D På tisdag får vi hämta hem dom, eftersom att dom då ska vara helt klara ! (y)  Bild på dom kommer senare.

Älskar halsduken, men ignorera den allmänt fula bilden ! hahah




/ Sara

Sömmerskan igen

Idag blir det sömmerskan med gruppen, igen. Nu ska vi prova ärmarna och också kolla hur resten av dräkten sitter... Kul att allt snart är klart iaf ! :D

Inga andra planer än så länge, men det kommer väl under dagen.

/ Sara

Sweet dreams



Hmm, gammal, men jag har fastnat för den !

.

Ja, ibland orkar man inte alltid stå i hundra år och välja kläder, speciellt inte om man som jag gick upp innan halv 6 imorse -.-  Så idag blev det bara jeansleggings, svart linne med tryck och svart cardigan ... Menmen, sånna dagar måste också få finnas (y)



/ Sara

En falsksjungande eftermiddag

Så skönt med fredag, för jag är verkligen hur trött som helst. Skönt är det också att ha provet i Word avklarat, ingen mer datakunskap ngnsin !

Efter skolan träffade jag Elin och vi drog hem till henne. Bus med hennes kattunge Stella blev det + en massa singstar. Abba-låtar och disney-låtar, hahah, ja fast måste nog erkänna att det lät aningen falskt från min sida ... hahah, men tack för eftermiddagen, Elin ! :) <3



/ Sara

& Vickan lyckas alltid vara värst ;)


hahaha, måste ju bara berätta ...
Jag och Viktoria har ganska ofta pratat om att det är så pinsamt att ramla eller halka när man går själv, framför många liksom ... Och sen när jag ska gå av bussen här hemma, så är jag verkligen grymt nära att göra det också. Så jag tar upp telefonen så fort som möjligt för att dra iväg ett sms till Vickan:
" AHAHAHA, NU GJORDE JAG DET NÄSTAN, HALKA INFÖR ALLA ! "
Svaret jag fick då var ...
" MEN JAG GJORDE DET ! HAHAH "


Vickan lyckas alltid vara värst ! ;D hahahaha ! <3


/ Sara

Torsdag

Torsdag idag, hahah så otroligt skönt att det är fredag redan imorgon, även om vi bara har gått två dagar i skolan ...
Skolan rullade på precis som vanligt, ingen matte så slutade en timma tidigare. Skönt, för jag var aningen trött... Sen blev det hem till Viktoria en snabbis innan vi drog vidare till sömmerskan. Nu är iaf detaljerna på våra gruppkläder fixade, eller ja dom är bestämda, så nu är det inte alls långt kvar tills dom blir klara :)

Usch, redan en massa plugg ... Prov imorgon, ja okej i datakunskap, i word, men även om man kan ganska mycket innan så är det ändå inte speciellt kul att läsa ett sånt här häfte på 60 sidor ...


Och förresten, jag som var så glad förut att jag låg 300 kr + den här månaden, shoppade ju självklart upp dom idag... Hmm, fast egentligen var det inte så onödigt, eller det är iaf vad jag försöker intala mig. Nejmen mascaran behövdes faktiskt för min är just nu helt torr ! Inte bra ... Och sen blev det underkläder också .. Jaja, köpt är köpt, här lämnas inget tillbaka ! ;)

/ Sara

Panik redan imorse

Ja, lite halvt panik måste jag ju erkänna att jag fick när den här låten fungera som mitt alarm imorse ...





/ Sara

Första skoldagen för i år

Hmm, så var första dagen i skolan för i år avklarad. Kul att träffa alla, men många hade man ju sett under lovet. Dagen flöt på precis som vanligt, betygsnack i naturkunskap, sen historia, spanska och matte.
Vi fick också en glimt av vårat nya schema, och herregud så soft ! Sovmorgonar och kortare dagar, hur skönt som helst !



ååh, längtar redan till sommaren !


/ Sara

...

Ja, sista dagen på jullovet har varit lugn. Jag drog hem till Linnea, där blev det film och vi hade det allmänt mysigt, precis som vanligt :)<3 

En liten sväng med bilen har det också blivit, på samma parkering den här gången också. Välbehövlig träning kan jag lova, för herregud sen när jag ska köra på vägarna ... Hmm, då kommer jag verkligen att varna er ! hahah

Som sagt, imorgon drar allt igång igen. Kul att träffa alla, men mindre kul med allt pluggande ...



Ja, det är ni tre, Mira, Viktoria och Julia som gör skolan till ngt bra ! Tur att jag har er, tjejer :)<3

/ Sara

Dans, vår 09

Gud vad jag längtar tills dansen drar igång alltså ! Som tur är, är det inte allt för långt kvar :)

Så här kommer mina träningstider att se ut under våren :
Söndagar: Avancerad singeldisco, 19.00-20.30
Måndagar: Fri teknik, 18.00-19.00 & Coachad disco med Anna, 19.00-20.00
Tisdagar: Gruppdisco, 18.15-19.15 & Avancerad hiphop 19.30-20.30
ja, det är iaf alla satta tider, sen tillkommer ju också extraträningar, främst i grupp men också i par ! :D <3




/ Sara

Sista dagen på lovet

Ja, idag är jag faktiskt uppe ovanligt tidigt. Skolan börjar ju redan imorgon, och det känns inte bra ...
Nu börjar pluggandet igen, usch, det orkar jag verkligen inte med. Men men man får väl vara glad för att vi slipper naturkunskap och datakunskap i vår !

Aja, nu ska jag iaf ut och springa en runda, det har ju varit så fruktansvärt kallt i några dagar nu, så jag tänkte passa på när det nu idag var lite varmare ...

/ Sara

Depend - nagelstärkare


Ja, det här är räddaren i nöden för mina naglar just nu ! Verkligen hur bra som helst.




/ Sara

Nya kläderna

Ja, här är alltså våra nya gruppkläder, men dom är inte riktigt klara än ... Det fattas ärmar och detaljer på mage och ben, men i stora hela kommer dom att se ut så här !


( hmm, det där gröna bandet som hänger på vänster sida ska inte vara där ... )


/ Sara

Sömmerskan idag igen

Ja, idag blir det att dra iväg till sömmerskan för att prova våra gruppkläder igen. Nu är dom snart klara, förhoppningsvis iaf. Bild kommer nog senare ...

Aja, helt sjukt vad lovet har gått fort, för ni börjar ju skolan snart igen ... Hmm, och jag är inte det minsta taggad, men men så är det.

Nu ska jag fixa klart och så för bussen går om ungefär en timma.

/ Sara


A drop in the ocean


Grymt bra låt !


.



"God damn you´re beatiful.. "

En helg med Malin

Ja, helgen har verkligen varit helt toppen tillsamman med Emelie och Malin.
Igår fick vi för oss att hyra film, och vad kommer vi ut med ? Jo, en rysare ... Hmm, och ja, ni som känner mig vet ju att jag kan bli aningen rädd... Så tur var väl det att jag slapp ligga ensam på mitt rum inatt.





Idag blev det iaf Boda Borg. Och jag tror faktiskt att det är nytt stämpelrekord för mig. 15 st (y) Ja, vi är bäst !

Hoppas att alla har haft en minst lika bra helg som jag !

/ Sara

Malin här !

Nu är Malin här ! :D<3
Senare blir det in till stan, vet inte riktigt vad vi ska hitta på där men ngt blir det väl alltid.
Ni kan ju alltid ringa ifall ni vill ngt (y)





/ Sara

Snö

Hmm, när jag vaknade såg jag att det hade kommit snö. Jovisst är det trevligt, men jag tycker inte om vintern så där jättemkt ...  Det blir alltså ingen joggingrunda heller, utan jag och syster beslutade oss för att ta en promenad, hahah.

Senare idag kommer iaf Malin :D<3 Hur kul som helst, precis som alltid. Hon stannar här över natten och sen imorgon blir det Boda Borg ! En toppenhelg med bästa !

/ Sara

En dag med Viktoria

Ja, bussen in till stan som jag skulle med gick 11.08, så det blev att gå upp hyffsat tidigt.
Dagen har spenderats hemma hos Viktoria :) <3
Guitar hero och sing star, hahah naajs.
Sing star med ABBAlåtar körde vi också, hahah, ja och vissa låtar gick ju bättre än andra, eller vad säger du Vickan med " take a chance on me"  HAHAHA !



Tack för dagen, den blev riktigt lyckad ! <3

/ Sara

2009

Ja, första dagen på år 2009.
I år blir det faktiskt inga nyårslöften för min del, även om jag faktiskt brukar kunna hålla dom hyffsat bra. Men jag har liksom inte kommit på några bra ... ?
Det enda jag vet är att 2009 ska bli det bästa året ngnsin !

Jag har faktiskt gjort något idag som jag aldrig tidigare har gjort.
Jag har suttit bakom ratten för första gången ! Hahah, ja gud, behöver jag ens nämna att ni ska hålla er från vägarna när jag är ute och kör ? ;) hahah, nejdå, det gick faktiskt bra tycker jag !

Hoppas att ni alla har fått en bra start på 2009 ! :)

/ Sara


Sammanfattning 2008

Sammanfattning år 2008, från september t.o.m. december.


Emelie fyllde 15 ! :)


Jag började färga tillbaka till blont ...


Pokerkväll med gänget ;)


Vi åkte till England för att tävla :)<3


Adam fyllde 9.


festerna i globen med tjejerna ;)


Emelie och jag gick upp till guld i par ! :)


Under hösten fick jag påfyllning ytterligare, 3 pokaler från England ( 1 i par, 2 i singel) och en pokal i par...


Alla träningar med Citruz + våran filmkväll :)
Elin slutade också i gruppen i början av hösten, vi andra 5 kämpade på, men nu har vi tagit in Johanna, så nu är vi 6 st igen ! :)


Jul, först hos farmor & farfar, sen hos mormor & morfar ...

Ja, det var lite om vad som hänt 2008, som faktiskt blev ett bra år !

/ Sara

Nyår med Julia

Hmm, ja igår blev det helt ändrade planer ...
Elin var fortfarande sjuk och resten av gänget kunde inte på ett eller annat sätt, hahah. Så lite halvt panik utbröt igår kväll när jag insåg att jag inte hade ett skit att göra ... Men så plingar det till i min mobil, och Julia, rädaren i nöden, frågar om jag vill komma dit. Klart som fan jag ville ! :)




Kvällen blev lugn och mys !




Gott nytt år nu allesammans !

/ Sara

RSS 2.0