Svartå ...

Hellu 
Idag blev det att dra in till stan en sväng. Eftersom jag var barnvakt åt min lillebror fick han bli mitt sällskap på stan ... Vilket resulterade i att vi först fick gå till en affär som jag ville till och sen en som han ville till osv. Haha, men det var iaf roligare än att gå själv ;) 
Nu måste jag packa lite snabbt, för inatt ska jag, Emelie, Malin och Henrik tälta vid sjön i Svartå, hahah vi börjar ju bli riktigt taggade på det där med tältning. Tredje natten på mindre än en vecka, jomen det går ju det också ;) hahah ... 

Så kommer hem imorgon, men då tror jag att det blir att dra iväg nästan på en gång hem till Vickan, myskväll med Citruz :) <3 för kul alltså ! :) 

Ha det / Sara 

Oh my ...

Hallu
Hemma nu då. Skönt tycker jag iaf :) hahah även om jag bara var borta en natt ...
Kom dit ganska sent igår kväll, då blev det promenad med Emelie & Malin. Men lättskrämda som vi är, så slutade våran lilla promenad i panik och springande, hahah ! Då var vädret iaf okej, som det däremot inte var när vi höll på och grilla. Då kom regnet och åskan ... Men det gick ju bra det också ;)
Jag kan ju sammanfatta kvällen så här ; busken, nattmat, trångt och sandigt ! Ja, bättre än så, det kan man nog inte beskriva kvällen alltså :) hahah, justja jag höll på och glömma " oh my ... "  hahaha, typ det bästa av allt under vår tältning, och jag höll på och glömma det ?! Skärpning Sara !

Idag blev det upp och steka i solen. Jag kanske råka steka lite för mkt, eftersom jag nu sitter här med ett ansikte rött som en tomat ! Inte vidare skönt heller, men jag får väl skylla mig själv ...

Det jobbigaste när man kommer hem är att packa upp allt som man hade med sig ... Det går liksom så bra o packa ner allt, men sen när man ska packa upp det, ja det är ngt helt annat, ngt som jag alltid drar mig för att göra ... Så än så länge står min väska ouppackad ...

Får väll hoppas att mitt ansikte inte är lika rött imorgon, för annars tror väl folk att det är ett vandrande stoppljus som kommer eller ngt, hahah !

SeeYa   / Sara

Unden again ...

Haallu
Dagen var najs, iaf på eftermiddagen / kvällen (y)  mer behöver jag inte säga :) <3

Nu blir det att dra iväg till Unden igen, för att tälta en natt till ;) hahah, fast vi skippar dom hårda liggunderlagen inatt och kör istället med luftmadrasser. Tummen upp för det (y) 

SeeYa / Sara

Skrattanfallens dag ...

hallu ;D
Två riktiga mysdagar har det varit, om ni frågar mig. Hemma hos farmor och farfar var det roligare än vanligt, jag tror inte att jag behöver säga ngt mer än "skrattanfall" ...  hahaha, men det är klart, det är svårt att ha tråkigt när Emelie och Malin är i närheten :)

Sen drog vi med all packning till Unden. Och tro mig, det var inte lite packning heller ! Det både kändes och såg ut som om vi hade utrustat oss som om vi skulle vara borta i flera veckor, men sanningen var ju att vi bara skulle tälta en natt ...
Jag kan förkorta kvällen med tre ord ; hunger, skratt och toalettbesök. Hahah, det låter ju inte allt för kul, men det går som sagt inte att ha tråkigt när man har sällskap med Emelie och Malin :) <3
Natten kändes oändligt lång på mitt hårda liggunderlag, men det gick ju det också ... Morgonen kändes lite smått seg, kanske för att jag kände mig nyvaken i ett par timmar ...  hahaha (y)  Men jag vakna till ordentligt när vi kasta oss i vattnet !

Sen blev det att, lite halvt stressade, skynda hem eftersom Citruz skulle komma hit :) <3 Det var bara lite synd att Vickan fastna i sommarstugan ;/ <3 Det var en superlyckad kväll, enligt mig iaf ! :) Tack för allt tjejer ! <3

Nu ska jag faktiskt ta och sova, är ganska trött efter en natt i tält ...
NattiNatti ;)   / Sara

16 nu (y)

Haallu :D
Yes, då var man äntligen 16 :) 

Strax bär det av till Svartå. Eftersom farmor också fyller idag, yes jag är hennes bästa födelsedagspresent ngnsin hahah ;) , så ska vi hem till farmor & farfar. Grattis till min kära farmor o till mig själv ! :)  Det som är lite halvt lustigt är att jag fyller på min farmors födelsedag, Emelie på våran morfars pch Malin på min pappas (y) hahah ;D  Det kan ju vara vääääldigt kul och veta ...

Det blir att fika hemma hos dom, och tro mig, det brukar inte vara lite fika heller ;O  hahah, så man är jämt mätt så man nästan spricker när man åker därifrån ... hahah ;)
Tur att min underbara kusin Malin kommer att vara där också, annars hade det nog blivit lite långtråkigt.

Efter allt födelsedagsfirande blir det att dra iväg till Unden med Malin :) <3 Vi stannar där en natt, tält ni vet (y) hahaha ;D Det kommer bli riktigt mys med Emelie o Malin, och en massa sol & bad :) Och när vi kommer hem imorgon då blir det myys, med poolbad, grillning och film tillsammans med Citruz ! <3  puuss på det alltså ! :)

SeeYa / Sara

yes, här vare varmt (y)

Hellu :) 
Värsta varmt idag med, så skönt ! (y)  Fast det blev inte så mkt sol för min del idag tyvärr ... Istället var jag duktig o städa lite in da house ;)  och eftersom det är min dag imorgon, yes jag fyller äntligen 16 , så kom min lite speciella mormor & morfar och hälsade på, hahah ... Det blev glass, ett självklart val en solig dag, om ni frågar mig.

Träffade också Olivia bääjb idag :) <3 Det är ju våran tradition och ses den 25 juli, eftersom det är dagen mellan våra födelsedagar (y) Så det blev mys på Bara Vara ett tag :) <3

/ Sara


a bad beginning ...

Känner att jag har varit lite halvt off, inte en bra början ... hahah men jag har faktiskt bestämt mig för o blogga lite varje dag nu (y) 

Idag var ju typ första dagen med riktigt sommarvärme, så det blev sol & bad för hela slanten idag :) Jag lyckades faktiskt att bli lite brun, jag som annars jämt blir röd, så det var ju ett liten framsteg iaf, fast om man jämför med syrran min är jag som vanligt världens blekfis !


Snart blire att dra på tvn o kolla Sex and the city :) jag känner nu att jag har börjat fastna framför den serien alltså som enligt mig är riktigt bra, hahah, fast den kan väl vara lite för giiirlyy ibland ;)

SeeYa / Sara

det var på tiden ...

Hellu,
Kände att det var på tiden att börja blogga, har funderat på det ett bra tag nu, det har inte ritkigt känts som om jag har haft tid förut, men det är ju inte annat än perfekt att börja nu på sommarlovet :)


Vill bara säga att jag har världens bästaste sommarjobb, DANS !  Så kul alltså, o det blir ju inte direkt sämre av alla underbara människor som man jobbar med :)  Lite sorgligt på ett sätt att det är sista veckan nu,  man har liksom träffat alla 11 personer nästan varje dag i snart 4 veckor.
Så jag tycker att alla kan pallra sig iväg till Nya Teatern, Örebro, torsdag, fredag eller lördag för att kolla på resultatet av allt jobb vi har lagt ner, vilket har blivit en grymt bra dansföreställning ! :)  SeeYa /  Sara


RSS 2.0