...

Heeellu
Hemma från träningen nu då. Först blev det gruppdisco, men det blev ju inte så mkt träning precis, bara 3 av 6 som kunde dansa idag ... Inte bra nu när vi ska göra om i princip hela dansen till den 20 september ... Så det blir att ligga i hårdträning från och med onsdag, när Emelie kommer hem från Turkiet :) 
Sen efter gruppdiscon blev det att vänta tillsammans med Bella i två timmar innan nästa lektion börja, den här gången singeldisco :) Riktigt kul var det, men jobbigt också ;)  Men det var himla skönt att köra med skor idag. Jag är faktiskt jävligt nöjd med mina nya dansskor, inte alls ont i fötterna nu (y) :) 
Nu blire mat & dusch, sen sängen, eftersom jag måste upp tiiiidigt imorgon ... + att det är skolfoto också, yeah, toppen ... 


/ Sara 

Internet har aldirg varit så uppskattat ... (y)

Heeej
Nu sitter jag här hos farmor och farfar,.. var inte helt säker på om dom hade internet, men det hade dom allt, så tummen upp för det (y) Annars vet jag inte ritkigt vad jag skulle ha gjort, eftersom Malin är och tävlar för tillfället. Hoppas det går bäääst gumman ! :) <3

Igår blev det Malin för hela slanten, eller iaf tills hon skulle till stallet. Då blev det att gå tillsammans med farmor och hälsa på min gammelfarmor. Seriöst 94 år och så pass pigg, det är inte dåligt det :) Jag är ju aldrig där och hälsar på henne heller, har bara varit där en gång förut på typ ett år, fyy dålig stil ! Aja, var där en liten stund och pratade, sen gick vi hem igen :) På kvällen blev det att kolla Pearl Harbor, men jag orkade inte ritkigt kolla klart på hela, det var ju lite synd för jag tyckte faktiskt att den var bra, lite sorglig men bra :) Aja, jag får väl kolla ngn annan gång på den...

Sen i eftermiddag blir det dans :) Roligt, först gruppdisco och sen singel (y)


SeeYa  / Sara

...

- Bor Greta här?
-Jaa, ja det gör hon...
- Är hon här ?
- Jaa, ja det är hon...
- Vart är hon ?

hahahhahahahaah, fööör klockren alltså :') har skrattat åt det hela sommarn tror jag, hahahhahahah :D

<3

Nu drar jag till Malin :) <3  puuss på henne alltså ! <3

ett, två, ett, två ...

Hejhej
Klassdag idag i skolan, tillsammans med 3orna också. Himla tur att jag hamnade i samma lag som Mira, annars hade jag nog inte klarat av dagen :) <3 Det blev typ kubb, klädstafett och trebensfotboll + en massa annat. Kan ju bara säga att jag och Mira ägde alla på trebensfotbollen alltså ! Våran fina taktik "ett, två, ett två ... "  hahahha, herregud, vilken syn, jag skulle vilja ha sett det själv :') Aja, skön dag vare iaf, började vid 10 och slutade vid 1 (y) Då blev det stan en sväng med Viktoria och Julia :) <3 Köpte äntligen nya dansskor, så nu slipper jag ha ont i fötterna av att ha dansat barfota (y) 

Nu ska jag packa klart allt, och sen ikväll bar det av till Svartå, där helgen kommer att spenderas. Inatt blir det att sova hos Malin :) <3 guuuld på det ! <3  Och sen blir det farmor och farfar lördag till söndag, tror jag ? ;)  Senare på söndag är det dans som gäller, alltid lika kul :) <3


/ Sara

dansskor ?

Haaalluuu
Igår blev det inget bloggande ... Fy på mig !  aja, vanlig dag i skolan igår, och sen med hem till Vickan efter. Åt där och så, fick som vanligt världens lyxmat :) <3 Sen tog vi cykeln till träningen, jag på pakethållaren och stackars Vickan på sadeln ;)  hahahah :D Mkt skratt blev det innan träningen med Vickan, Emma och Therese :) Sen träna, och jag har nog aldrig kört så hårt på ngn coachad lektion förut ;) Sjukt trött sen när jag kom hem, så det blev typ bara dusch, mat och sen säääängen ! 


Första lektionen idag var idrott. Jag tror aldrig att jag har blivit så svettig och trött på en idrottslektion förut alltså, hahhaha ;D  sen rulla dagen på som vanligt :) Efter skolan blev det stan med Vickan en sväng, kollade lite på dansskor, jag måste verkligen ha nya nu ! Men självklart finns dom som jag vill ha inte i min storlek :S så typiskt mig alltså ... 
Sen blev det dans . Idag på kulturskolan. Riktigt kul var det att träffa Catrine igen alltså :) Och dansen var guld också, så det kommer att bli perfekt alltså ! :) 


Tillsammans är vi guld, Vickan ;) <3



/ Sara 

ointressant inlägg nr 1

Hejhej
Idag har det varit en helt vanlig dag, inget speciellt förutom att jag skulle ge Julia HENNES 2kr när hon minst ana det ... Vilket sluta med att jag, inte alls hemligt, kasta dom rakt på bordet framför henne (y) Yes, det där med att vara hemlig kanske inte riktigt är min grej...  
En bra sak är iaf att vi inte har behövt använda våra matkort än, och det är tur, för jag har sveriges fulaste bild på kortet, jag har världens min och allt på det, jag skojar inte :s  hahahha, och så ska man ju ha det kortet ett tag ... inte så kul va ;) 

Okej, känner att det här typ blev världens ointressantaste inlägg ... Men men så blir det ibland ;) 

Imorgon åker iaf familjen minus jag till Turkiet. Mega skönt för dom, mindre för mig ... hahah, menmen, så är det, jag får väl sociala mig med mormor och morfar, hahah, fast jag kommer typ inte vara hemma så mkt när jag tänker efter ... jaja, längtar iaf tills på fredag, då blir det myyyys hemma hos Malin :) <33 puuuss på det va :) 


Och imorgon är det sovmorgon, guuud så skönt :)  jag behöver inte gå upp föräns kl 7 (y)  och tro mig, jag gick upp 5.20 idag, så det ska bli ganska så skönt va ;) 


/  Sara 




Håltimma - ja, tack ...

Haallu
Kom nyss hem från dansen. Fri teknik var det idag, som jag egentligen inte kommer ha tid till att gå på, men dum som jag är provade jag första lektionen idag, vilket slutade med att jag är helt såld på bästa lektionen alltså :) Man får liksom lite variation från allt discodansande och det är ju inte helt fel. Men men jag ska gå på den lektionen när jag har tid, för skolan kommer ju först.... Hjälp, nu lät jag som min mamma :s  ...   hahahah 

Kan ju beskriva skoldagen med ordet SKRATT. hahah, fyfan vad jag skratta idag, speciellt på svenskan. Det är något speciellt med det klassrummet, för det var precis likadant i fredags ... För bäst att gå med så underbara tjejer, Mira, Julia och Viktoria, ni är guld ! <3  ta åt er va :)  + att vi hade håltimma från typ 9 till 11.30 idag, inte helt fel med inställd naturkunskap ... (y)

Nu blir det att duscha och äta och så, inte så mkt plugg idag, eftersom det för tillfället iaf är ganska lugnt i skolan ... Vi får väl se hur länge det håller i sig. 



dans är inte bara en hobby, utan också en livsstil ! 


/ Sara 

...

Heej
Okej, jag ångrade mig. Jag åkte in till dansskolan igen för att dansa singeldisco, rätt val känner jag nu efter. Istället för att bara gå på coachade lektioner kan det vara skönt att bryta av med en vanlig lektion, även om man oftast får tänka mer. Fast det som är så skönt med dans är att man bara kan koppla bort allt annat och bara köra, en sån jävla underbar känsla ! :) Man släpper liksom allt för några timmar, förutom dansen då, verkligen hur skönt som helst kan jag lova er :) 

Jaja, skola imorgon då som sagt, upp tidigt och med den tidiga bussen eftersom vi börjar 8 ... Så det blir väl att sova i ganska god tid, måste ju orka upp imorgon + att vi har diagnos på engelskan imorgon första lektionen ... Yeah, good luck va ;) 



/ Sara 

Dans :)

Heellu
Kom nyss hem från höstens första träning. Sjukt skönt att vara igång igen måste jag säga. + att det var grupp idag, och det kan ju inte bli annat än ruuuuligt :) <3 Däremot känns det som om vi behöver göra om våran dans en hel del, så att vi nu börjar komma på pallen istället för i mitten av startfältet som vi i princip alltid gör. Det här ska liksom bli vår höst, då alla andra fruktar oss, hahah ! CITRUZ är alltså ett namn att komma ihåg ;) 

Hade egentligen tänkt att stanna kvar på dansskolan och köra ett pass till, fast singeldisco, men jag provar på fri teknik imorgon istället. Jag känner mig inte så jättepeppad på singeldisco måste jag säga ... Menmen, Vickan skulle säga om lektionen var bra, då kanske jag går nästa vecka. Får se hur jag känner då ;) 

Imorgon är det måndag igen, vilket betyder att det är skola igen. Helgerna går så sjukt fort ibland ... 


/  Sara 


Vem kom på det här med rubrik ... ?

Halluu
Dagen blev bra, även om den igår såg ut att bli allt annat än rolig ... Inga planer så långt ögat nådde, så såg lördagen ut i mitt huvud igår kväll. Imorse bestämde jag mig att följa med Emelie och Jennie till stan, hade liksom ändå inget annat för mig.  Då blv det att handla ett par gråa chinos, som jag faktiskt har tänkt att köpa nu ett bra tag + en tröja som jag såg igår med Elin på stan. Ja, ungefär ett dygn höll mitt löfte om att inte handla ngt på ett tag ... Inte bra det !  Men men, det var saker som jag ville ha, så det så ;) Tröjan som jag köpte hade jag, för bara bågra veckor sedan, sagt att jag aldrig skulle ha på mig, men nu tycker jag att det är fint så inåt helvete ... För man får ju ändra sig, right ? ;)

Ikväll blev det ett sväng till Linnea :) <3 Massa kul vare :) 

Imorgon är det söndag, dagen då den efterlängtade dansen äntligen börjar ! :)  <3  Ska bli så jävla skönt att dra igång igen, och träffa Citruz och bara köra, för det är vår höst i år, inte sant ? ;) 




/ Sara 

Lördag

Haallå
Skönt att få sova imorse. Bara det att katt-jäveln kom upp till min säng typ vid 7, och självklart vaknade jag då ... Menmen somnade iaf om till typ halv 10. Då blev det frukost och så. Lite senare blir det in till stan en sväng, fast först måste jag plugga lite... Inte så kul direkt, men man vill ju inte ligga efter, speciellt inte nu i början ;)  

På onsdag åker alla i familjen, utom jag, till Turkiet. Skulle gärna ha följt med men jag kommer bara ligga en massa efter och allt... Så jag kommer få dras med mormor och morfar en del här hemma, det finns ju klart roligare saker ! hahaha ;) 


/  Sara

helg !

Heeej
Äntligen fredag. Så skönt att kunna sova lite längre än 5.40 ... (y) Dagen var bra, däremot var jag mer eller mindre halvseg hela dagen, menmen, får väl skylla på att jag gick upp 5.40 och fick springa till bussen också ... Svenskan idag var iaf kul (y) :)  + att våran spanskalärare inte verkade lika läskig idag som i onsdags ;) hahahha :D Uppsatsen gick ju kanske inte direkt så bra, menmen jag har iaf gjort den (y) Diagnosen i matte som vi hade igår, så att han kan se på vilken nivå vi ligger på, gick ju ganska bra iaf. Ett slarvfel blev det, annars alla rätt (y) 

Efter skolan träffa jag Elin på stan. Trevligt var det :) <3 fyndade som vanligt lite, fast idag bara en tröja, för jag känner att mina pengar bara flyger iväg, så jag ska försöka hålla i dom lite. Får väl se hur det går ... ;) hahah :D 
Sprang också på Viktoria och Sandra på stan ;) <3

Tack Viktoria, Mira och Julia som har gjort min första skolvecka till ngt bra ! :) <3



Jag & Elin, innan 9ornas bal ;)  hahah, lite roligt var det, för Elins mamma höll på och skulle ta ett antal kort ;) hahah :D 
Måste faktiskt erkänna att jag saknar Gumaelius lite ... Fast Rudbeck är toppen det också (y) :) 


/  Sara 

No hear you you ...

Hallu
Dagen var  bra, även om den var låååång. 16.40, inte direkt ngn tidig dag. Men som tur är har vi flyttat upp samhällskunskapen till morgonen istället, så det kommer inte at bli ngn sovmorgon på torsdagar. Fast det blir att sluta vid 15.30 istället och det är ju ngt skönare än 16.40 ! ;)   
En sak som jag kom på nu är att jag kommer att vara tvungen att ta bussen som går 7.23 varje dag :O Mindre skönt, menmen det får väl gå ;) 

Det blev hem och plugga spanska sen också, eftersom vi redan har fått ganska mkt saker där va ... Känns typ inte som jag har hunnit gjort så mkt mer idag, bara pluggat ... hahah, men men så är ju en del dagar.  
Imorgon är det iaf FREDAG ! :)  skööönt ;)




 
Och snart börjar dansen, för kul ska det bli ! :)  Här är förresten våran snygga maskot till gruppen, fast den brukar inte få följa med så ofta, för det brukar inte gå så jättebra när den är med .... hahahhaha ;D 



+ att våran engelska-lärare var ngt skön ; No hear you you 
 hahahahha ! 


/ Sara 

plugg ...

Hellu
Idag gick vi helt enligt schema, så nu har allvaret dragit igång ordentligt, fast det betyder ju inte att man inte kan ha kul mitt i allt ... hahah, en del personer är ju för sköna alltså ! :) 

Dagen började med naturkunskap, och sen historia. Det blev ju inte direkt så mkt gjort, eftersom vi skulle dela ut böcker och lite så. I historia blev det att sitta och diskutera i grupp också. Efter lunch blev det den första spanska lektionen, steg 3 ... O herrejävlar vilket tempo :O Vi fick reda på att vi redan nu på fredag skulle skriva uppsats på spanska, minst en A4-sida ... + att vi ska läsa en massa texter som vi har i ett häfte och stryka under det som vi inte förstår. Så nu i eftermiddag har jag tillbringat större delen med mina spanskaböcker uppslagna. 
Matte hade vi idag också, rätt skön lärare faktiskt. Fick sitta i grupper även den här lektionen och försöka lösa några uppgifter, det gick väl sådär ;) hahah, tänkte lite fel först och så menmen, det händer även dom bästa ! :') hahahahah ;D 

Imorgon slutar vi inte föräns 16.40 :O riktigt sent om ni frågar mig... Fast som tur är börjar vi inte föräns vid halv 10, men iaf ;) 

Nu måsta jag fortsätta med spanskan ett tag till ;S 

Ha´t

/ Sara  

praaat

Heej
Nu ikväll blev det en sväng till Linnea. Hennes lillebror är för gullig alltså ! :) Det blev lite prat och film och så, myyyys med andra ord (y)
Och nyss pratade jag med Olivia bäääjb i telefon. Den nyblivna fjortisen på Kvinnersta, var det inte så ?! ;) hahahah :D  aja, puuuss på henne iaf :) 

Snart blir det att dra på tvn, eftersom jag och min syster för tillfället samsas om en dator, vilket betyder att vi har en viss tid på oss ... Och min är egentligen slut nu så ... 

Aja, börjar iaf 9.10 imorgon, så då kan jag iaf ta en senare buss, naaajs ! (y) 


/ Sara 

2a dagen på Rudbeck ...

Haalluu
Andra dagen på rudbeck var faktiskt riktigt rolig. Sprang runt och tog kort först på morgonen för att sedan göra en presentation av oss i gruppen :) Och det roligaste av allt var ju självklart att se de andras gruppers presentationer. Det är lite roligt att se att alla liksom hade helt olika idéer. Lång lunch blev det också, så jag, Vickan och två andra från klassen, Mira och Julia gick till Korthuset för att köpa lite grejer :) Sen blev det datakunskap, och sen skulle vi egentligen ha matte också, men den blev inställd (y) Skööönt, så istället för att sluta typ halv 4, sluta vi strax efter 2 (y) 

Jag har ju tidigare nämnt att jag inte alltid tycker om hur bussarna till örebro går, nu kan jag också säga att jag inte alltid tycker om hur de går FRÅN Örebro heller ... Idag blev det att vänta i över en timme på bussjäveln, men men, jag hade iaf sällskap av Julia ett tag :) mkt trevligt om ni frågar mig ! (y) :) 




I wish dreams were like wishes
And wishes came true
Beacause in my dreams
I´m always with you




/ Sara 

06.50

Gomorron
Ovanligt. Ja, det kan man säga att det är att jag hinner sitta vid datorn innan skolan börjar . För en gångs skull är jag klar i tid, i god tid ! Det är liksom över en halvtimme kvar innan jag ska gå till bussen ... Skönt att slippa stressa iaf, det gör jag så det räcker ändå. Sen blir det att möta upp Vickan kvart i 9, för ingen av oss vill gå in själva, speciellt inte när det är 3ornas första dag idag ...  hahaha ! 

Ha´t 

/ Sara 

Rudbeck ...

Haajhaaj

Första dagen i skolan efter sommarlovet är nu avklarat. Ny termin, ny skola, ny klass, nya möjligheter och dags att ta nya tag ... Men det känns faktiskt riktigt bra, än så länge iaf ;) Klassen verkar okej, likaså lärarna. Så det ska nog bli bra det här :) 

Dagen började med upprop i aulan, sen vidare till klassrummet. En massa info och sånt som hör till den första dagen ...  
Efter skolan blev det en sväng på stan, först tillsammans med Vickan, Elin och Sandra, senare med bara Elin :) <3 Det blev att köpa hänglås och lite annat som lär behövas i skolan framöver... 

Imorgon börjar jag vid 9, då blir det lite grupparbete, en power-point presentation av alla i ens grupp som sen ska visas upp för hela klassen. :) Så imorgon blir det att ta kort och så, och det ska faktiskt bli roligt. Sen börjar lektioner och så enligt schema redan imorgon efter kl 13 ... Men men, någon gång måste man ju börja med pluggandet också så ;) 


SP1D  (y) 



/ Sara 

dan före dan ...

Haalluu

Sista dagen innan skolan börjar igen, ja det är idag det ... Blandade känslor inför skolstarten måste jag säga. Det ska bli riktigt kul med en ny klass och ny skola, fast självklart kommer jag att sakna gumaelius och allt där ! Men men, skönt att börja om på nytt också (y) Däremot hade jag gärna sluppit själva pluggandet, hahah men det ska allt gå bra det med ;)  En annan sak som också ska bli skönt är att få ordning på vardagen ... Komma igång med dansen och så :) Den här hösten ska bli guuuuld har jag bestämt ! :) <3

Idag har jag mest tagit det lugnt, det brukar jag oftast göra dagen innan skolan börjar efter ett lov ... Det känns som om man laddar upp batterierna lite då . Det blev också en sväng till Linnea idag, och eftersom båda var lite halvsega blev det mys med film (y) Treeevligt det alltså :) <3

Jag hoppas att ni har tagit tillvara på sommarlovets sista dag, för nu är det nästan ett helt år kvar till nästa !  ;)


/ Sara 

Allt & inget

Hejhej

Ja, det gick ju inte direkt så bra för min gata på VM, vann en match och förlora två. Tror att vi gjorde det förra året också, så jag står fast vid samma visa år efter år ... hahaha ;) Fast en förändring i år var att jag stod i kiosken där borta ... Trodde faktiskt att det skulle bli trist som jag vet inte vad, men två och en halvtimme bara flög fram. Ett plus är också att jag börjar få igång hjärnan lite nu efter sommarlovet, med tanke på att det blev en hel del huvudräkning idag ... 

Nyss hade jag och Olivia ett ganska deppigt samtal om självmord ... Jag säger bara stackars de människor så mår så pass dåligt att de inte känner att det är värt att leva längre ...
Jag tycker på ett sätt att självmord är ganska egoistiskt, man tänker på sig själv, att man ska få det bättre, men lämnar ofta en massa personer i sorg ... Det är liksom inte alltid den lättaste utvägen. 

jaja, nu orkar jag inte vara deppig längre, som jag blev efter det samtalsämnet ... Så jag sitter här och funderar över sommarlovet, hur bra det faktiskt har varit ! :) 






Jag hade världens bästa sommarjobb ! Dans, finns inget bättre ! Tänk också att bli uttagen som bland de bästa dansarna i Örebro, det är inte fy skam det ... :) <3



Fast det kunde gärna ha vart lite mer soool, men men ... 

+ att alla stunder med kompisarna har varit guuuuld ! <3 





Okej, jag känner att det blev ett långt inlägg det här ... 

/  Sara 

VM-dagen

Gomorron

Idag är det traditionella VM-dagen, ( Vintrosa Mästerskapen i fotboll ) här i Vintrosa. Så idag kommer jag att spendera dagen borta vid Vintrosa skola, och heja på min gata (y) hahah ... Fast enligt mig börjar det bli lite halvt uttjatat, samma visa år efter år ... Men det känns ändå som ett måste, att gå bort dit och titta. Det är ungefär som Kalle Anka på julafton, som man ändå, trots att det börjar bli segt och man kan allt utantill,  måste kolla på ... 


Ha´de

/ Sara 

Ja, då var man blond igen ...

Haalluu 

Det blev inte riktigt som planerat idag. Jag hade tänkt att bara vara hemma och typ städa och fixa lite, men när jag kommer ut ur duschen strax innan 1, säger Emelie att hon ska in och färga slingor hos frisören ...  Och då, smart som jag är, kom jag på att det är lika bra att jag gör det idag också, för sen när jag börjar få hela studiebidraget ska jag tydligen betala sånt själv :O  hahah, så då jag passade på ;)  Det blev lite stress innan jag äntligen satt på bussen, eftersom jag var långt ifrån klar en halvtimme innan bussen gick ... hahah, och jag som alltid brukar få stå och vänta på bussen i 10 år fick idag nästan halvspringa (y) 

Väl hos frisören blev det att dra på sig en sån där riktigt snygg mössa (y) hahhaah, så fula är dom :) Och ont gör det också, men det var det värt ;) Så just nu är jag blooond igen, fast det blir nog att färga brunt igen sen lite senare i höst ... 

Sprang på Emma och Bella på stan också :) Underbara tjejer det där alltså ! :) <3 



/ Sara 

...







If you look inside a girl´s heart

You would see how much she really cries,

You´ll find secrets hidden,

Best friends and lies

But what you´ll see the most

is how hard it really is to stay strong

when nothing is ever right

and everything is always wrong ...




/ Sara

pajjad dator ? :O

En av alla hemska bilder som finns på mig ...  hahah, den här är från hemresan från Köpenhamn.


Och jag har aningen damp på min dator :O Den ville inte starta igår, hallå panik här ! Så jag måste försöka få pappa att fixa den, vilket är lättare sagt än gjort ... Han brukar prata om en massa saker som ska göras, men det blir liksom aldrig av ... Jaja, jag får väl tjata tills han inte står ut, ja det är min plan (y) För det är VÄLDIGT viktigt att jag får den fixad, för för tillfället har min syster och jag bara en dator som vi kan gå in på msn på, och det är verkligen inte bra ! :O 

Step up 2

haaalluuu

Kom ganska nyss hem från en helmysig dag med Vickan :) <3 Först tog jag bussen från Vintrosa, och när jag väl kommer in till stan märker jag att jag precis har missat både 11an och 31an ... Så det blev att stå ute och vänta i typ 20 minuter på bussjäveln, och självklart, pricken över i:et, så börjar det störtregna och blåsa så inåt helvete, men som tur var stod jag under tak (y) Alltid ngt ;)  Och sen funkade ju självklart inte mitt busskort först heller, när busen äntligen hade kommit... Tredje gången jag stoppar ner kortet funkar det, 3:de gången gillt med andra ord. 
Men när jag satte mig på busen blev jag på bättre humör iaf, man kan ju inte vara annat än glad när man ska träffa Vickan :) 
Hemma hos henne blev det filmmys med Step up 2, en så sjukt bra film ! Den kan jag verkligen rekommendera för er som inte har sett den ;) 
Och så blev vi grymt taggade på England och dansen. Tänk att vi är 15st som ska åka till England och tävla i höst, hur bäst är inte det ?! :)  Längtar till tusen nu alltså ! 

Dagen var guuuuuld ! <3 


/ Sara 

fågelskrämma :O

GodMorgon ;) 

En massa skratt. Det säger nästan allt om Olivias och min sväng på stan igår. Dagen var för bäst, en massa skoj tillsammans med gummsi :) <3 Pip-pip och bajsmannen (y) Det var minsann roliga grejer det ;) hahah !  jag älskar dig ! <3 

Igår kväll blev det också bio tillsammans med Emelie, Henrik och Malin. Barnhemmet blev det, en spansk film märkte vi när den började ... Alltså, det var bland den obehagligaste filmen jag någonsin har sett. Den handlade precis om sånt som jag tycker är hemsk, typ sånna som har dött och sedan spökar vidare i huset ... oh, fyfan, en jäkla spökunge som hette Tomas, som gick runt med en tygpåse på huvudet och såg ut som en fågelskrämma, jag hatade den ungen alltså ! Så jävla hemsk så det finns inte ! :O  hahah, men visst var filmen bra...



Nu idag blir det hem till Vickan. Det ska bli riktigt kul, dels för att jag inte har träffat henne så mkt i sommar och dels för att hon är en sån underbar person. Vilket betyder att det inte kan bli annat än bäst ! :) <3 


/  Sara 




Köpenhamn

hallu
Igår blev det som sagt Köpenhamn. Trött som satan masade jag mig upp ur sängen när klockradion ringde kl halv 5 ... På väg ner till Köpenhamn gick tågresan faktiskt fort. Kanske berodde det på att jag var så pass trött och seg att jag satt och halvsov hela vägen ... Nere i Köpenhamn möttes vi av regn, regn och åter regn. Det blev en sväng på stan med paraplyerna uppfällda, hahah ! Jag med mitt rutiga paraply kämpade mig fram bland allt folk, men roligt var det iaf :) 

Lång, halvsegt och fruktansvärt kallt kan beskriva tågresan hem. Men efter mer än totalt 10 timmar på tåg kom vi iaf äntligen hem.
Dagen var riktigt rolig, men nu är jag ganska trött på att sitta på ett tåg, och det kommer jag nog vara ett ta framöver ... 


/ Sara 

Utsidan som räknas? ;)

Helluuu
Nu är jag faktiskt lite stolt över mig själv. Städat hela mitt rum idag + bäddat rent i sängen, och jag har till och med vädrat täcket och så. Guuud så bra jag känner mig (y) hahah ! Jag fixade också med min prishylla, eller ja, förut var det inte direkt ngn prishylla, utan en hylla full med saker...



 
Så här fin har den nog aldrig varit ! ;)


Det jobbigaste var att jag inte riktigt visste vart jag skulle göra av alla mina saker som jag hade på den där hyllan ... Så det blev inslängt i ett skåp, hahah, så det vill man verkligen inte öppna ! Då kommer allt komma flygandes mot en, eftersom jag var tvungen att mer eller mindre proppa in sakerna ... Men men, på mitt rum är det inte insidan som räknas utan utsidan ! (y)

Ikväll måste jag verkligen sova tidigt. Jag ska upp kl halv 5 imorn, ska med ett tåg som går strax efter 6 från Örebro ... Det blir nämligen Köpenhamn imorgon, fast bara över dagen. Däremot kommer det mest bli att sitta på ett tåg hela dagen, eftersom det tar 5 timmar ner, och 5 timmar hem ...



/ Sara

regn vare här !

Haalluuu
Jag kan ju bara upplysa er om att det SPÖREGNAR, om ni inte har upptäckt det än alltså ... Kom nyss in från att ha varit ute och sprungit. Min ljusgråa tröja var mörkgrå innan jag hade kommit fram till spåret, hahah, så just nu sitter jag här som en dränkt katt. Fast det är faktiskt mkt skönare att springa när det regnar, däremot hade det inte gjort ngt om det hade regnat lite mindre än vad det gjorde, hahah men iaf ... Och sen var det första gången jag sprang på kvällen den här sommarn, och det går så mkt lättare än om man gör det på morgonen, så det gick riktigt lätt idag med andra ord (y)

Sov ju hos Elin tills idag då :) Det var riktigt roligt, och så hade vi såklart mys med film o så ;) <3 Vaknade av att jag hörde Elin sitta och knappa på sin bärbara dator, hahah, fast det var ändå bra att jag vakna då :) Så jag klagar absolut inte ! <3  Det blev en sen frukost eftersom vi, när jag hade vaknat, kollade klart på en film som vi började på kvällen innan... Sen blev det upp på stan en sväng. Efter ett tag kom faster och hennes man och hämtade upp mig och vi drog till IKEA ... Och jag vill verkligen ha en ny säng ! För er som ville veta alltså ;) Har tänkt mig en sån som Olivia köpte nyss, för då vet jag hur man sätter ihop den ;)  hahahah, man får inte vara dum inte !  Det blev också en snabb sväng in på marieberg, träffade farmor & farfar där och sen bar det av hemmåt ...




To the world you may be one person

But to one person you may be the world




/ Sara


Bussar som sviker ...

Hallu
Än så länge har jag inte hunnit gjort så mkt, bara en promenad med syster. Jag märkte då att det var mkt varmare ute än vad jag hade trott att det skulle vara, så hela promenaden blev en varm upplevelse ... hahah !

Jag har också kommit på att jag hatar hur bussarna från vintrosa in till örebro går. Speciellt på helgerna ... Det kan liksom vara flera timmar mellan två bussar, vilket betyder att jag idag kommer in till stan mkt senare än vad jag hade tänkt mig ...
Inatt blir det att sova hos Elin :) <3 Roligt, jajamänsann ! ;) <3 Så nu måste jag sätta igång att packa och fixa mig och så ...  Hoppas bara att det är okej för dig, Elin, att jag kommer in lite senare än tänkt, för så blir det tyvärr när bussar sviker ... ;)





Never give up if you still wanna try

Never wipe your tears if you still wanna cry

Never settle the answer if you still wanna know

Never say you don´t like him if you can´t let him go




/ Sara


Sex and the city (y)

Haaalluuu
Nu blir det bio iaf ikväll, fast en annan film och annat sällskap. Eller, lite samma sällskap och lite annat, hahah ! Sex and the city med Emelie och Jennie :)  roligt som fan, äntligen får jag se den filmen alltså (y)

/ Sara

avbokade biljetter ...

Haallu
Japp, det blev att avboka min, Malins, Emelies och Henriks biobiljetter tills ikväll, eftersom Malin tyvärr här åkt på ngt halsont och feber ;/ Stackare ! Hoppas du blir frisk snart :) <3  Och när alla är friska bokar vi nya biljetter till Barnhemmet (y) Så bäst kommer det att bli, förutom att jag, som är lättskrämd av mig, kommer att vara aningen rädd, hahah ! ;)

Så om det är någon som har ngt förslag om ikväll är det bara att slå en pling !

Nu blir det iaf att hoppa in i duschen och sen ringa till Linnea :) <3 Dagen kommer att spenderas med henne, roligt som alltid ! :)

SeeYa   / Sara

Guuuld-dagar !

Hellu
Igår kväll blev det ändrade planer för min del. Eller, jag hade visserligen inga planer för kvällen, men den blev liksom inte som jag hade tänkt mig.
Den blev så mkt bättre än förväntat! :) Jag & Bella bestämde att jag skulle komma till henne ändå igår kväll, och sen stanna där över natten (y) Det blev att sova i hennes husvagn. Riktigt mysigt var det, med Lilla Jönssonligan och Svensson-Svensson och allt ! ;) Fast vi sov typ bara 4-5 timmar, somna efter 3 och sen skulle vi upp kl 8 (y) Eftersom jag skulle träffa Elin på stan ... Men piggmörtar som vi är, kom vi faktiskt upp ur sängen, tummen upp där tycker jag (y)

Sen drog Elin och jag till marieberg, vilket var ett smart val p.g.a. vädret. Kan ju inte påstå att det kändes som sommar idag heller ... Köpte lite grejer där, och sen gick vi vidare till IKEA ;) Och efter att ha varit där får man ju världens lust att göra om på rummen, eller jag får det iaf ...  Eftersom jag tycker att mitt rum känns helt omatchande + att jag har saker överallt, har liksom ingen plats att ha dom på. Aja, någongång SNART ska jag försöka få lite mer ordning här inne ...

Sen gick vi till bussen i sveriges spöregn ! O herregud alltså, det verkligen vräkte ner, och Elin blev duschad av en bil som körde förbi ... Om hon bara hade haft schampoo o grejer hade hon inte behövt att duscha sen ;) hahaha !
Böt buss vid järntorget för att dra vidare hem till Elin en sväng. Det blev bl.a. Cluedo och lite sånt ;)

Och nu sitter jag här, mitt i röran på mitt rum och tänker på vilka riktiga guld-dagar det här har varit ! Ni betyder ngt enomrt tjejer ! <3

Learn from yesterday,
live for today,
hope for tomorrow



/ Sara

Springa till Latorp ? ;)

Haaalluuu
Jag och Olivia är ju så jävla bäst alltså ! :) Satte ihop hennes nya säng helt själva, hur bra är inte det på en skala 1 -10 ?! ;)   hahahah, och sen skulle vi ta ut hennes nya bäddmadrass ur förpackningen och herrejävlar vad vi kämpade, hahaha, det tog oss säkert 10 minuter ! Fast det kan ju bero på att vi skratta som tokar också ...

Bella är ju också lite rolig hon :) Jag ska springa till Latorp, eftersom jag är för lat för att springa in till Örebro, och där ska hon möta mig och peppa mig resten av vägen ! ;) hahahah, för skön du är Bella !  Vi måste verkligen ses snart igen ! <3

Nej, nu måste jag försöka få tag i Elin, om pappa ngn gång kan prata klart i telefonen vill säga !

/  Sara 

Olivia todaaayy ! :)

Hellu
Hitills har jag faktiskt hunnit med och springa en sväng i spåret, tummen upp för mig alltså (y) Jag känner att det är dax att komma igång tills dansen börjar, så även om jag har sprungit förut under sommarn och dansat har jag ju också gjort, så kände jag att det liksom var dax att satsa på det ordentligt. Med ordentligt menar jag styrka + löpning varannan dag och jag har också bestämt mig för att lägga godiset på hyllan. Jo, tro det eller ej, men jag har faktiskt klarat mig utan godis i ett halvår i sträck förut, så jag ska klara det den här gången med ! Tills julafton blir bra, för då måste man ju äta godis, det hör ju liksom till...  hahah !

Och jag skiter i om mina knän gör ont, för jag tänker inte sitta still, så det så ! :)

Nu blir det att hoppa in i duschen och sen fixa mig och så, för sen tar jag bussen in till stan och sen vidare till Olivia :) <3 Riktigt roligt ska det bli, har ju inte träffat henne på snart 2 veckor ;O  Så det var på tiden tycker jag :)

Ha det   /  Sara

syster-dag ...

Hallu
Det har varit en riktig "syster-dag" idag. Först imorse en promenad på 5km med systra min, sen film o vidare till Haga för att simma och sola. En mysdag med andra ord ! :)

Däremot har jag bad news, jag har ont i mina knän :O Det är verkligen inte bra när man snart ska börja dansa och allt ;S Har haft det i en vecka nu, och det har inte blivit bättre, snarare tvärtom ... Men jag får väll hoppas att det ger sig snart.

Nu ikväll känner jag för att bara ta´t lugnt, titta på film, sitta vid datorn och sen kolla Sex and the city såklart ! ;) Tror inte att jag orkar ngt annat just nu ... Men först blir det att ringa lite hit och dit, haha, först till Elin och sen till Olivia :) <3



  hahah, en vääääldigt snygg bild från Sthlm ...



Fyll inte ditt liv med drömmar
fyll dina drömmar med liv istället !
 
/ Sara

Tack Elin ! :)

Godmorgon ;)

Jag vill tacka Elin för hjälpen med bloggen :) för bäst är hon alltså ! :) <3 http://hemmahoselin.blogg.se  ta er en titt där tycker jag ;)

Idag blir det att åka och sola solarium. Eftersom att jag och min syster har solkort som går ut i slutet av augusti, och vi har tre gånger kvar, tyckte vi att det var på tiden att börja använda dom ... Och vädret är ju som det är, vilket betyder att det är en perfekt dag för att sola solarium ! ;)

Ha det  / Sara

it´s raining men ...

 
Hallu :D
Kom hem från sthlm igår kväll, och det har varit riktigt najs alltså ! :) Skansen och Gröna Lund i regn + att extreme inte fungerade ... Det låter ju inte så kul precis, men Emelie & Malin gör allting roligt ! :)
Och hur glad blir man inte av den här bilden ? :)   min lilla söööt-Malin :) <3






Idag blev det bara att vara hemma. Kändes att det behövdes, har haft mer eller mindre fullt upp dom senaste veckorna :) Så det blev att kolla på Bröderna Lejonhjärta med min kära lillebror ;) Seriöst, det var säkert 10 år sen jag såg den filmen alltså ;O Tråkigt väder är det ju också, det känns ju inte direkt som sommar om man säger så ! ;/
Och så har jag kommit på att det är exakt två veckor kvar tills skolan börjar ... Jag tycker faktiskt att det ska bli ganska kul, tänk er att få gå i samma klass som Vickan alltså ! :) Hur bäst är inte det ?! <3

SeeYa    / Sara 

3:de natten i tält ...

Hallu :D
Yes, då var tredje natten i tält den här veckan avklarat! Det var faktiskt riktigt kul, fast det är det ju alltid tillsammans med Malin & Emelie :) <3  Fast den här gången hade vi ju en liten bonus, haha, Malins pojkvän Henrik (y)

Jag har kommit på att jag hatar myggor, men det är det nog inte bara jag som gör. Speciellt inte efter våran tältning ... Det verkligen krylla av dom ! Men bra som vi är så lyckades vi hålla nästan alla mygg utanför vårat tält, tummen upp för det (y)
Haha, sen flippa Emelie och jag ur lite grann, började sjunga en massa olika låtar, så jag kan slå vad om att båda kommer ha lite halvt ont i halsen imorgon !
En sak som vi alla märkte i tältet, är att jag inte är så bra på att prata när jag är trött, för jag fick ihop en mening på ngt konstigt sätt... Eller, jag fick inte ens ihop den, hahah !  "vilket linne hade jag då, fick jag en känsla av ... "   Ja, en riktigt fin och passande mening alltså... !

Malin & Henrik i vårat, tro det eller ej, nästan helt myggfria tält (y) ;)



Imorgon bär det av till Stockholm, tillsammans med Malin :) <3 Kommer hem på söndag kväll igen ... Det betyder att jag kommer att träffa Malin i sammanlagt 8 dagar i sträck, från i lördags tills nu på söndag :) Men man tröttnar aldrig på den tjejen alltså ! :)

Ha det  / Sara

RSS 2.0