plugg ...

Hejhej

Idag blir en riktigt pluggdag för min del, en massa ska bli gjort (y) Vi fick reda på att vi ska vara klara med en grej i historian snart också, vilket betyder ännu mer att lägga på min att-göra lista... Den börjar bli riktigt lång nu är jag rädd för ... 
Så får se om det blir ngt bloggande ikväll från min sida. Nej nu ska jag slita mig härifrån, varken engelskan, matten, spanskan eller samhällskunskapen gör sig själva ... 


/ Sara 

29/9

Heey
Jag kan fortfarande inte ladda upp bilder, helt sjukt alltså ! Så bilderna från i lördags kommer väl att dyka upp så småningom...

Skolan idag var helt okej, nörda kort som vanligt på rasterna. Undantag idag var att vi drog till korthuset, eller, det har vi ju gjort förut men det hör liksom inte till vanligheterna. Vickan hittade grymt snygga solglasögon alltså, hahahah ;D Så klockrena ! 

På kvällen nu var det dans, som vanligt. Jag börjar känna att jag har LIIITEE för mkt att göra på fritiden, dans söndag, måndag, onsdag och torsdag + att vi har grymt mkt i skolan just nu ... Jag är med andra ord hur stressad som helst, och det hatar jag att vara. Jag får liksom inget vettigt gjort, jag känner bara att jag måste göra det och det, men sen orkar jag inte göra det fullt ut, eftersom att jag är så trött av att jag går runt och är allmänt stressad hela tiden ... Som nu behöver jag egentligen plugga, men vad jag gör ? Jo jag sitter här och bloggar ... Hm, nej nu får jag ta och slita mig från skärmen och lägga näsan i böckerna ... 


+ att min gammelfarmor fyller år idag, 94 tror jag att hon blir ? iaf, Graattis till henne ;D 


/ Sara 

pokerkväll

Haalluu
Kvällen igår blev mkt lyckad, tycker jag iaf. Även om en del var något rädda ..  hahah :D Poker blev det, och jag åkte ju självklart ut först, och inte föräns många timmar senare kunde en vinnare koras. Julia tog hem potten på 160kr, hahah, grattis till henne (y) 
Tacos blev det också tidigare på kvällen, och mästerkockarna själva fixade, ujujuj bääst är jag, Mira och Vickan alltså ;) 

Bilder från kvällen kommer så fort det går att ladda upp, det dampar just nu :O 

/ Sara


Vart tar tiden vägen ? :O

Heey
Jag har varken haft tid eller ork till att blogga nu de senaste dagarna. Jag vet, dåligt gjort av mig, men jag ska ta och skärpa mig nu. Veckan har iaf varit bra, Grattis till både Julia och Viktoria som har fyllt år ! :) <3 Guuuld är ni tjejer ! <3 
Den mesta delen har den här veckan gått åt till plugg, eller det var iaf tänkt så. Sen hur mkt det egentligen blev, ja det vet bara jag. Två prov nu i veckan hade vi, och ändå till höstlovet kommer vi att ha ett prov i veckan... Tjenare så roligt ;/  

Igår efter skolan drog jag med Viktoria, Julia och Mira till Bara Vara. Myyysigt var det, och det var jag o Mira som stod för betalningen, födelsedagsbarn ska ju inte betala dom inte :) 
Efter drog jag till mberg med Elin :) <3 Lite saker inhandlades från min del iaf, ett par jeans, två tröjor, trosor och puder. Trevligt javisst :) 
En riktigt lyckad fredag ! <3 

Nu ikväll blir det att dra hem till Adde med några i klassen. Pokerkväll (y) hahah, o jag som är sååå grym på poker alltså, hahah, inte precis va ;) 

/ Sara 

...

Ja, det där var tider det. Nu byter vi ut gynmastiken och hjälper handbollstjejerna att få ordning på koordinationen, genom att vara danstränare åt dom (y)  Joomen det fixar Emelie och jag ;) 






22/9

Hejhej
Skolan idag var faktiskt helt okej. Jag börjar tycka om klassen riktigt mkt nu alltså. Så skoldagarna blir mkt roligare, och det är ju bra det. Det kan behövas den här veckan, mitt bland alla seriösa prov och sånt skit. 
Dagen bestod mest av rast idag tycker jag. Inställd svenska, så det blev poker som alltid på våra raster. Trevligt, ja visst.
Mindre trevligt är däremot våra glosor i spanskan, som jag ska roa mig med nu. 

Prov i samhällskunskap imorgon också. Det känns väl inte så himla kul, men skönt när det är gjort (y)






Hoping for the best, but expecting the worst



/ Sara 

Mental träning

Heey
Kom precis hem från träningen. Den träningen som tillsammans med den på torsdagar toppar min lista på roligaste danslektioner. Den är grymt skön alltså :) 
Vi pratade också om hur viktigt det är med mental träning på träningen. Så det är ngt som jag ska börja bli lite bättre på faktiskt (y) Liksom alla saker som Stefan Holm gör innan han ska hoppa, det gör han ju inte bara för att han tycker attdet är kul, utan det fyller faktiskt en funktion ... 

Annars har dagen spenderas med skolböckerna uppslagna. Har verkligen hur mkt som helst nu i veckan, så det blir att hoppa över lite dansträningar tror jag faktiskt. Inte så kul, men skolan går alltid först ... 



Ja, syrran är ju då ngt brunare än mig efter resan till Turkiet som jag avstod ifrån ... 


Hoppas ni alla har haft en bra söndag :)

/ Sara 

Täby 20/9

Heey

Pigg som en mört hoppa jag ur sängen när klockan ringde kl 4.20 ... Hahah, kanske inte riktigt men vad gör man inte för en tävling :) Buss med dansskolan till Täby, men de flesta sov dit. De var väl, precis som jag, grymt trötta.
Tävlingen började med singel. Eftersom att både jag och Viktoria har missat prick precis nu ett antal gånger var vi fast beslutna att ta oss ett steg närmare silverklass. Det började ju riktigt bra, vi både var med bland de 3 som gick direkt till final. Döremot kan jag kanske inte påstå att det kändes så himla bra när jag dansade, blev ngt enormt seg. Menmen när finalen var körd kändes det mkt bättre, men självklart bara för det, så slutade jag 4a, Viktoria 5a. Och vi som skulle ta pallen ... Jaja, att komma 4a är ju faktiskt bra för att vara mig, så jag ska väl inte klaga. 
Ett stort grattis till min otroligt braiga syster, som kommer 2a på sin första tävling i guld ! :) <3 




Sen blev det att byta om, på med de slitna gruppkläderna. Och jag menar verkligen slitna, både Emelies och mina har tappat väldigt mkt färg ... 
Direkt semifinal. Dansade, men det kändes verkligen skit efteråt. Emmas knä var inte bra det heller, stackarn. 
Efter en liten stund kom det upp på resultattavlan vilka grupper som hade gått vidare till final, och vi trodde verkligen inte våra ögon när vi såg vårat nummer där. Dansade final, och det kändes någorlunda bättre iaf :) Vi slutade iaf 4a. Och det måste vi vara nöjda med, med tanke på att vi för en vecka sen hade i princip en helt ny dans.



Sen efter grupp, var det dags för pardisco. Jag och Emelie taggade lite innan det var dags för att köra den direkta semifinalen. Där gick det bra, kom vidare och så :) I finalen däremot gjorde vi bort oss rejält i början, menmen vi slutade iaf 4a där med :) 

Det är bara lite surt att jag missade precis både pallen och prick i samtliga grenar. Men men det är sånt man får ta, när man håller på med en bedömningssport. 

Tack tjejer för en underbar dag ! <3

/ Sara 

mer nervös, mindre peppad

Hejhej
Idag är det äntligen fredag. Grymt skönt tycker jag. Även om den här helgen kommer bli allt annat än pluggfri ... Har hur mkt som helst i skolan just nu, men det är bara att bita ihop, för det blir ju bättre ngn gång ;)  
Har också fått reda på att vi kommer att börja ha två läxor i veckan i spanskan ... Men det som gör att jag fortsätter att satsa på spanskan, även om det ibland känns hur tråkigt som helst, är för att det bär av till Barcelona i april. Hur kul är inte det ? :) Även om man måste bo i en spansk familj helt själv, men som tur är, är man med dom andra från klassen, eller ja, dom som jag har spanska med, på dagarna (y)  

Efter skolan idag följde jag med Vickan hem till hennes mormor och morfar. Åt grymt goda pannkakor där också :) Muuums ;)  Sen drog vi vidare till Haga för att sola och bada. Mysigt var det, men självklart lyckas jag skämma ut mig en aning ... "Ny.. ehm, Vickan nyckln är här, om du vill ha den ..? "   Hahahahah ;D 

Imorgon styrs det mot huvudstaden. Terminens första danstävling. Riktigt kul ska det bli, även om jag just nu känner mig mer nervös än peppad... Menmen jag blir förmodligen mer peppad på bussen dit, som redan går kl 6 från dansskolan. Hm, så det blir alltså att lägga sig tidigt om jag ska orka upp.




Lycka till alla som ska tävla imorgon förresten !  :) 

/ Sara 

Taggarna på orientering

Heeey
Torsdag idag, skönt snart fredag ! Veckan känns alltid lite halvseg när jag börjar 8 varje morgon.. Menmen skolan är faktiskt ritigt kul, iaf när man har så bra människor runt omkring en hela tiden (y) 
Däremot pallar jag inte allt plugg just nu, inte just den här veckan som kommer, eftersom vi har danstävling på lördag. Två prov nästa vecka, en spanskauppsats som ska in + en labrapport  ... Inte det roligaste men iaf ;) 

På idrotten idag var det statsorientering på schemat. Och taggade som jag, Julia, Mira och Vickan var, så springer vi in som tredje bästa grupp ! :) fyfan riktigt bra gjort faktiskt, för de andra tjejerna kom inte föräns 20 minuter senare ... ;) 

Efetr skolan var faktiskt Vickan och jag duktiga och gick igenom samhällskunskapen innan det var dags för funkjazz. Funkjazz är verkligen grymt kul, det är liksom lite hiphopigare jazz. Och det sitter ju inte helt fel när jag annars bara tränar disco ;) 

Nu blir det mat och sen plugg, för att sedan dra mig mot sängen ... 

Ha´re  / Sara 

klasskort ...

Haallu

Skolan idag var väl okej, även om någon var på sämst humör ?  hahahah ;)   Kan ju iaf säga att jag och Julia är bäst på datakunskap alltså, klara på nolltid liksom (y) 

När jag kommer hem, efter lång väntan på bussen, märker jag att vi har fått klasskorten och de enskilda. Uuuusch på mig på klasskortet säger jag, nästan värre än matkortet ! Och det ska liksom visas för alla typ ... Det enskilda blev iaf lite bättre, alltid ngt ...  Lite syd också att det saknas typ 10 pers på klasskortet , menmen ...

Imorgon är det ingen sovmorgon för min del. Lite surt men nästa vecka är det allt min tur (y) hahah, så det blir att nu under natten tagga inför en dubbellektion med min favoritlärare Marko, hahah eller inte va ;)  Han är typ sämst, inte något illa menat men ... :) 

Nu väntar sängen på mig :) 

/ Sara 

England !

Taaaagggaa till England nu tjejer ! :)  24-27 oktober, med en massa tävlingar (y) ujujuj, det kan inte bli bättre ! :D <3






Grattis Emelie ! :)


Grattis till min kära syster som idag blir 15 ! :) <3 Klart bästa systern i världen, kan jag lova er. Hennes födelsedag firades idag med att vi satt på varsitt rum med våra näsor i böckerna. En massa plugg hela dagen ;/  Ja, det finns ju klart roligare man kan göra på en söndag... Vid halv fyra blev det att dra in till dansskolan iaf :) Tränade gruppdisco i två timmar sammanlagt, och sen singeldisco i en & en halvtimma :) Roligt, men jobbigt ! 

Nu blir det att plasta in min spanskabok, annars får mitt lag minus poäng imorgon på lektionen, och det vill vi ju inte vara med om !  ;) 

Seeya   / Sara 

släkten är värst ;)

Heellu
Lite jobbigt igår när jag skulle ladda upp bilderna, så dampar allt riktigt ordentligt så det gick liksom inte att ladda upp fler än 3 då ? :S  aja, skit samma.

Igår blev det att träffa en stor del av släkten. Först till mormor och morfar, där också min morbror var :) Trevligt, det blev att fira både Emelie och morfar, båda fyller nämligen idag ! :)  Grattis till dom ! 
Sen drog vi vidare från Degerfors till Svartå. Farmor och farfar var nästa stopp. Där också gammelfarmor och faster med familj var :) Lite synd bara att Malin inte kunde komma ;/  Men jag hoppas att hon ägde skiten ur alla på innebandyturneringen (y) Hos farmor och farfar blev det att fira Emelie (igen ! ) + farfar, som fyller på tisdag ;) 

Sen drog vi hemåt. Emelie och jag fick lust att prova tipset från Therese, att ha rapsolja i håret. Jo det funkade faktiskt bra, så tack för tipset ! :)


/ Sara 

...



fler bilder från igår kommer att dyka upp snart ... :) <3

Citruz-kväll

Gomorgon
Hanna aldrig blogga igår ... 
Skolan var allt bra, förutom att våran spanskalärare inte gillar Troncorío ? :O  Ja, för er som inte vet så är Trnocorío vår fina grupps naman på spanskan, där vi har någon slags tävling ungefär hela tiden. Men självklart har inte vi fått ett ända poäng, och våra meningar var ju inte precis sämre än några andras ... 
Efter skolan drog jag faktiskt till Gumaelius och hälsade på lite :) JAg hade ändå inget för mig, för jag skulle vänta tills Jennie slutade, både behövde nämligen köpa en present till Emelie. Så då tog jag bussen ner dit, stog och pratade länge med Romina först, min gamla spanskalärare som var helt toppen (y) Sen dyker Olivia upp är också :o  hahah, snacka om att jag blev frvånad, vi hade liksom inte pratat något om att komma båda två och hälsa på. Hon visste inte ens att jag skulle dit ... Haha, aja vi kanske tänker lite lika ;) Hälsade också på Markus, som typ är världshistoriens bästa lärare. 


Sen blev det att möta större delen av Citruz (alla utom Emelie) vid resecentrum för att ta bussen till Vintrosa. Kvällen spenderades alltså med Citruz, ( pizza och film ) som för övrigt blev en riktig guldkväll :) <3 
Bilder kommer ikväll ..

/ Sara 

funkjazz

Hellu
Kom precis hem från en och en halvtimmes träning. Idag på schemat - funkjazz :)  Annorlunda om man jämför med disco, men det är extremt roligt faktiskt ! 
Skolan idag var allt bra. Lite stressigt efter idrotten, när vi bara har en timma på oss att duscha, byta om, sminka sig och äta ... Menmen vi hann, och det är ju huvudsaken (y)  Förresten så ägde jag & Mira idag på  idrotten, har aldrig sett ngt bättre lag alltså :) hahah :D <3

Efter skolan drog jag upp till pappas kontor för att hämta mina helt underbara dansskor ( haha, jag är faktiskt grymt nöjd med dom ! ) men det gick inte riktigt lika fort som jag trodde, eftersom pappa aldrig kunde prata klart i telefonen... Och eftersom att jag behövde prata med honom blev det att sitta där och glo ut i ingenting. Sen gick jag bort mot Markurells, och träffade Vickan. Och vi är ju grymt duktiga, så vi drog fram historieböckerna och började plugga ! ;) Sen kom också matteböckerna fram, inte illa alltså. 
Ja, och sen var det dags för funkjazz, och jag kan lova er att det är sjukt roligt ! :) 

Nu blir det lite till plugg för min del, inte allt för kul men det måste göras så ... 


/ Sara 

vart tog dagen vägen ?

Hejhej
Tisdag. 
Dagen har gått otroligt fort, enligt mig iaf. Skolan rulla på, med bl.a. debut för min del i poker (y) yees, och gissa vem som vann va ? ;)  hahah, kan det ha varit jag kanske ? jamen självklart ;) 

Efter skolan blev det att vänta på Elin, som skulle komma upp till stan :) <3 Fast sen när hon kom blev det typ bara att dra till McDonald´s och sen vidare till bussen ... hahah, aja, jag hann iaf träffa henne en liten sväng (y) <3 
Bussen hem gick ovanligt fort den också, så kom hem efter bara 20 minuter kanske, inte illa ... Fast när man kom hem väntade det extremt roliga pluggandet ;/   aja, det är ett måste, så hade liksom inget val. 24 glosor på spanska tills imorgon, fick vi reda på igår, heeejja ! Buena suerte till mig där va ;)  hahah

Och imorgon är det soooooovmoorgon för min del :D mohahah, sjukt skönt att kunna ta halv 9-bussen hemifrån alltså ;) Så synd för er i andra gruppen va ;)  Fast jag känner att jag kommer att få äta upp allt mitt peppande på den här sovmorgonen nästa vecka, då det är den andra gruppens tur att få sova lite längre medans jag får stiga upp INNAN tuppen ...  

Aja, nu väntar min sääääng på mig, är sjukt trött så det blir att lägga sig tidigt ikväll ... 

Gonatt  
/ Sara 

estupendo

Heelluu
Här sitter jag med en ganska så hes röst nu efter 11 sidor högläsning för mig själv från engelska textboken. Jag kände att jag hade lite svårt att koncentrera mig, vilket betyder att om jag ska få ut något från läsningen så måste jag läsa högt för mig själv om det ska gå in i min hjärna ... Innan det blev det också lite spanskaplugg, 24 glosor tills på onsdag, yeah estupendo ! 

Skolan idag flöt väl på som vanligt. Lite fusk att den andra datakunskaps gruppen inte hade ngn lektion idag, så medans vi i min grupp satt kvar på lektion var dom andra redan hemma för länge sen ... Och det kändes ju inte allt för kul för oss som satt kvar i skolan va ;/ hahaah :) Efter skolan blev det att dra till dansskolan direkt, prata med CITRUZ om dansen och så :) <3  nu kommer den bli så jävla bra, bara vi hinner klart vill säga ! :) Efter det blev det teknikträning. Riktigt roligt, men jobbigt för bena ! hahah, men det är ju bra det (y) 


Nu blir det duschen och sen gå mot min nya säng :) ujujuj, va finfint alltså :D 


/ Sara 

Söndag

Hejhej
För ungefär en timme sen landade jag i hemmet efter en sjukt jobbig men fruktansvärt kul träning :) Första träningen drog igång vid 16, coachad gruppdisco var det på då på schemat :) Det blev att lära Emma stegen som vi andra lärde oss på privatlektionen i onsdags ... Det börjar kännas lite stressigt med gruppdansen just nu, mindre än två veckor kvar till tävling och vi har ungefär 5 åttor ... yeah right, det kommer att gå super ;)  hahah, menmen det blir att ligga i hårdträning nu (y)
Efter en timmes träning blev det att sitta och vänta på att nästa lektion skulle börja. Den drog igång vid 19, en och en halvtimmes träning, grymt jobbigt, men jag älskar´t ! :) 

Tidigare idag blev det IKEA med mamma, eftersom att hon har lovat att jag ska få en ny säng nu när jag inte följde med till Turkiet ... Däremot fanns den som jag ville ha inte i vitt, så det fick bli ek, men det går ju bra det också ;) 

Nej nu ska jag snart börja dra mig mot sängen, om jag ska orka upp vid 5.40 imorgon ... 

/ Sara 

...


Hold your breath, it gets better ... 

gubbjävel ...

Heellu
Det blev ändrade planer för dagen. Ingen Olivia idag, tråkigt men sant ;/ Hon hade åkt på något skit, så hon ligger hemma och är sjuk, stackaren ! ;/ Krya på dig gummmss <3 

Så idag blev det Malin istället. Kul det också :D <3  Vi drog till marieberg, först var det tänkt att vi skulle ta stan men det kändes inte så lockande i det fina vädret vi har haft hela dagen - regn, regn och åter regn ! Usch inget vidare, fast det kan vara mysigt när man ska vara inne, inte ute ... Dagen blev iaf bääst, som det alltid blir när man får träffa Malin :) Emelie var ju också med, trevligttrevligt :) <3 vi tre genom hela livet, det är väl så det ska vara ? <3 
Däremot har vi under dagen konstaterat att vissa personer kan vara helt dumma i huvudet. Gubbjäveln är nog en av Sveriges största idioter, helt seriöst alltså :O  Aja, det är så typiskt att det händer mig ... 

Nu ikväll drog jag till Linnea en sväng :) <3 Det var hela två veckor sen vi sågs sist :O  herreguud, tiden går verkligen fort ... Det var iaf lika kul som alltid, satt och pratade en massa :) <3


Ha´re 
/  Sara 

FREDAG !

Hejhej
Fredag idag. Hur skönt som helst ! :) + att jag inte behöver plugga ett skit i helgen, o det känns riktigt najs :) Dagen var bra, uppgiften i svenskan som vi lämnade in i måndags gick toppen, så det finns inga regnmoln på min himmel just nu (y) Och imorgon blir inte sämre, eftersom jag då äntligen ska träffa min Olivia bääääjb :) <3 Länge sen var det, så riktigt kul ska det bli :) Det blir en sväng på stan, måste köpa ngt till Emelie eftersom att hon fyller om snart en vecka ... 

Idag efter skolan höll Mira mig sällskap tills bussen gick :) <3 Trevligt värre va :) Nu ska jag faktiskt vara duktig och ta en sväng i spåret med syster. Känner att det var ett tag sen man sprang nu ... Sen blir det film, myyys :) 


/ Sara 

:)

Heej
Nu var iaf torsdagen avklarad, och det är nu bara en dag kvar tills helgen är här (y)  inte illa :) Just den här veckan har jag varit riktigt seg och verkligen inte orkat plugga så mkt, men skolan har iaf varit guuuld :) <3  alltså, inte pluggandet utan alla underbara människor som alltid finns där :) 
Kan ju bara säga att jag verkligen äger på brännboll, noot ;) hahahah, aja, det var kul iaf när vi körde det på idrotten, liksom skit samma om man är sämst :D 

Efter skolan blev det stan med Julia :) <3  Andreas hängde på att tag också, sen sprang vi också på ena tvilling och sen kom också Adam, trevligt javisst ;) Aja, sen drog alla, och jag träffade Viktoria :) <3  Drog iväg till Markurells när vi sen efter ett tag får syn på att våran lektion är inställd :/  aja, så det blev att dra väg till bussen, mot hemmet och allt pluggande ... Historia, svenska och spanska tills imorgon, inte allt för kul va ... Men jag är lika glad för det, för imorgon är det äntligen fredag och det behövs just nu känns det som ! :) 


/  Sara 

Torsdag

Gomorron 
Torsdag. Jag som trodde att det var fredag när jag vaknade ...  hm, inte så kul att inse att det inte är helg idag + att vi på torsdagar har idrott i skolan och att vi idag nästan med all sannolikhet ska vara ute, vilket jag hatar ...  hahah, aja, nu ska jag inte klaga mer ;)  Privatlektionen med grupp igår gick sjukt bra, fast vi har ju fortfarande väldigt mkt att göra på dansen och så, menmen det ska allt gå :) Jag är pepp på grupp just nu, känner jag :) Vilket är bra eftersom det snart är tävling :D 

Nej nu ska jag snart pallra mig iväg till bussen ... 



och jag har blivit expert på att ta suddiga bilder ... 


Ha´re

/ Sara 

klaaanteeen va ;)

Heeellluu 
Skolan idag var faktiskt riktigt rolig, kan ju bero på att jag är som jag är, lite klantig så där va ;)  hahahah, för om man inte är så klantig så skulle man aldrig säga så som jag sa i matsalen, och speciellt inte i en matsal liksom ! " jag får upp den sämre när jag ligger ner än när jag står upp ... "  hahhaha, aja, jag bidrog iaf till ett rejält skratt där ett tag, och ett gott skratt förlänger ju livet så ;) Fast i så fall lär ju jag blir väldigt gammal eftersom jag har Viktoria vid min sida hela dagarna, och då blir det mkt skratt kan jag lova :) <3 
Sen efter skolan blev det att dra upp på stan och träffa Elin, fast det blev inte så länge eftersom hon skulle ivg och kolla sitt knä och jag skulle med bussen hem Men det är alltid lika roligt att träffa henne så :) <3 
Däremot tror jag att jag stog och sov när jag vänta på bussen för jag såg verkligen inte Sandra föräns hon kom typ en meter ifrån mig ... hahah, aja det var iaf kul att träffa that giiiirl, eftersom jag inte hade träffat henne på länge <3 

Nej nu måste jag pallra mig iväg från datorn och göra ngt vettigt, vilket idag är att plugga. Har inte så mkt just nu, men eftersom det är dans både imorgon och på torsdag kan det ju vara lika bra att jobba undan det lilla som man har ... (y)


/ Sara 

skolfoto :S

Haaalluuu
Skolfoto. Det ordet hatar jag. Alltså, seriöst, det är bland det hemskaste som finns ... Eller resultatet blir alltid hemskt hur jag än bär mig åt. Aja, nu är det iaf gjort så jag kan inte göra så mkt åt hur det blir nu. Men jag kan ju slå vad om att det kommer bli fult så in i bängen, speciellt när jag kommer ha sveriges råflin, eftersom fotografen höll på och sa en massa saker ... hahah aja :D 

Skolan var annars riktigt najs idag. Det blev en del skratt, som alla andra dagar, för det går ju liksom inte att ha tråkigt när man har så underbara människor runt omkring sig :) <3  Eller ja, alla är ju inte underbara, inte "Phil"  hahahhahaha :') 
Efter skolan drog jag till dansen, idag var det teknik som gällde. Och jag kommer att ha träningsvärk som jag vet inte vad, för vi skulle stretcha, två och två, den ena stog mot väggen medan den andra lyfte upp benet på den som stog mot väggen ... Och eftersom vi var udda par, fick jag köra med tränarn, o hon tryckte inte på lite va ^^ hahah, men mitt ben nådde typ ända upp, lite framsteg iaf :D  hahah .. Nej nu måste jag dra och plugga lite engelska, för det skulle visst vara klart tills imorgon. Lycka till till mig va, för jag tycker ju att engelska är sååååå roligt !  * noooot ! *


Ha´re 

/ Sara 

RSS 2.0